2777
2789
عنوان

خونم ۴۵متره...

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 29 پست

یه گهواره خشکل بگیر تو اطاقتم جا میشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خوابه است؟ خب فعلا تخت نخر بزار تا چند سالگی  من که استفاده ای نکردم از تخت بعدش هم که خوا ...

😐الان با دویست بزاریم رو خونمون جایی پیدا نمیکنیم تازه کلی رفتیم پایین تر چن سال دیگه یعنی اوضاع بهترمیشه😐

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
وقتی خونت خیلی کوچیکه شاغلم هستی چرا باردار شدی. حالام که باردار هستی نباید هیچ وسیله ای بخری

چشم از شما میخواسم اجازه بگیرم ببخشید😄😅

بیمه بیکاری فعلا دارم استفاده میکنم تو شرایط کرونا صلاح نبود برم سرکار

😕جا نمیشه همش ۹متره اونم همش تخت گرفته 

میتونی تو پذیراییم بزاریش حتما گهواره لازمت میشه قیمتشم خیلی خوبه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
میتونی تو پذیراییم بزاریش حتما گهواره لازمت میشه قیمتشم خیلی خوبه

😣حالا تاجایی ک بشه دنبال خونم ولی اگه پیدا نشه چاره ای ندارم میزارم تو پذیرایی 

😣حالا تاجایی ک بشه دنبال خونم ولی اگه پیدا نشه چاره ای ندارم میزارم تو پذیرایی 

اره بابا غصه نخور منم خونه میسازیم حاضر نیست خونمون  تا یماه بعد زایمانم حاضر نمیشه سرویس خوابو  نخریدم مامانم میخره گفتم وقتی خونه حاضر شد کل سیسمونیمم خونه بابامه هنوز یه تیکه لباسم نبردم خونه ازلج گفتم  اینجا میمونم  خونه بابام تا خونه حاضر بشه 

برای شب که بیاین توهال بخوابیدروزکه حرکت هست وسروصدانی نی روببرروتخت خودتون البته یکم بزرگترشددوروبرش بالشت بذارنیفته بچه هم کم کم که بزرگ بشه خوابش کم میشه 

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
آخرش چیکار کردی؟ منم همین مشکل رو دارم

عزیزم ی تخت کوچیک کنار تخت خودم واسم گرفتم وسایلاشم ک حدودا تا ۳ماه گرفتم داخل کمد دیواری گذاشتم دیگه سرویس چوب نگرفتم براش.کمددیواریمون بزرگه البته .😓