خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
😣حالا تاجایی ک بشه دنبال خونم ولی اگه پیدا نشه چاره ای ندارم میزارم تو پذیرایی
اره بابا غصه نخور منم خونه میسازیم حاضر نیست خونمون تا یماه بعد زایمانم حاضر نمیشه سرویس خوابو نخریدم مامانم میخره گفتم وقتی خونه حاضر شد کل سیسمونیمم خونه بابامه هنوز یه تیکه لباسم نبردم خونه ازلج گفتم اینجا میمونم خونه بابام تا خونه حاضر بشه
برای شب که بیاین توهال بخوابیدروزکه حرکت هست وسروصدانی نی روببرروتخت خودتون البته یکم بزرگترشددوروبرش بالشت بذارنیفته بچه هم کم کم که بزرگ بشه خوابش کم میشه
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم