2789
با دست پس زدن با پا پیش کشیدن برای اینکه یادت بدم چطوری اینکار را کنی باید خیلی تایپ کنم و حضوری ن ...

بگو خواهشا 

میدونی بدبختی چیه می‌دونه دوسش دارم 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

انسان موجود غريبيست تا وقتى چيزى رو نداره  به در و ديوار  مى زنه تا اون چيز رو به دست بيار ...

دقیقا قصه ی منه...منم یه روزی آرزوم بود به این آدمی که امروز از دست کاراش حرص میخورم برسم   

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا واقعا من موندم چرا این موجود دوپا که قراره خوشبختت کنه قرار نیس به زور یا با عشوه و ناز بیاد جلو همین که بفهمه تو مناسب ترینی براش و اون مناسب ترینه برای تو همون موقع اس که با هم ازدواج میکنید تا ادامه ی زنوگیتون رو با ادمی که از لحاظ منطقی هم سطحتونه و ایده ال ادامه بدید 

مسلما حتما ادم نباید ازدواج کنه ازدواج یه تصمیه نه اجبار 

دیگه نمیدونم چجوری بگم تا بعضی از این دخترها نیان اینجا بگن شوهر میخوایم بخدا خیلی زشته مخصوصا مردها هم میبینن فک میکنن تحفه ای ان 

بگو خواهشا  میدونی بدبختی چیه می‌دونه دوسش دارم

پس کارت سخت شد 

بعضی پسرا بدونن یکی دوسشون داره خیلی طاقچه بالا میزارن  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

دختر خانما با ریتم بخونید . .شوهر شوهره ، شوهر..قند عسله ، شوهردر و گوهر ، شوهر..یار و یاوره ، شوهر بالشت پره ، شوهر.. کی تاج سر؟ ، شوهراز گل بهتره ، شوهر ... همه چیم فدای شوهر..قربون نگاش ، شوهر ... فدای خنده هاش ، شوهر... میمیرم با صداش ،شوهر...دختر خانوما از فردا صبح روزی چندبار تکرار کنید ایشالله نصیب بشه...اگه با ریتم نخونی جواب نمیده ااگه عجله هم دارید باس بلندشید هم بخونید هم برقصید ... 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر یادگاری که دراین گنبد دوار بماند
یعنی راسته ؟؟چهل بار پشت سر هم یا  چهل روز

اونجاشو نمیدونم والا ولی بیکار شدی هرروز چن تا بخون زودتر تموم کنی بهتر امتحان کن حتما ضرر که نداره یه نفر میگف بخونی خواستگارا مث مورو ملخ میریزن یکیم وقتی میخونی ایمان داشته باش و دلتو روشن کن که خواستگار ب زودی میاد قانون جذب مطالعه کن.چشماتو ببند به این فکر کن که برات خواستگار اومده به لباسی که میهخوای بپوشی فکر کن تصور کن رفتین اتاق حرفایی که میخوای بش بزنیو تصور کن باهاش حرف بزن 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤
پس کارت سخت شد  بعضی پسرا بدونن یکی دوسشون داره خیلی طاقچه بالا میزارن  

اینم از همون مورد ه

قبلا خودش نخ می‌داده بهم 

حالا که فهمیده میگه نه

بگو خواهشا  میدونی بدبختی چیه می‌دونه دوسش دارم

عیب نداره .باید بفهمه دوستش داری ولی

ولی باید بفهمه که منتظرش نمیمونی 

نمیدونم چقدر با هم حرف میزنین اخه.کجاها میبینتت .چقدر صمیمی هستید و ...

در موقعیت های خاصی بدون اینکه بخوای اشاره مستقیم کنی باید بگی.

مثال:

دارین چت میکنین با هم .بعد خیلی عادی بگو که به نظرت پسر خوب چه خصوصیاتی داره ؟ 

بعد بگو آخه یکی اومده خاستگاریم و...

خخخخخ

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
اونجاشو نمیدونم والا ولی بیکار شدی هرروز چن تا بخون زودتر تموم کنی بهتر امتحان کن حتما ضرر که نداره ...

بخدا خواستگار دارم زیاد هم دارم 

من دلم پیش یکی گیره همون رو میخوام فقط 

عیب نداره .باید بفهمه دوستش داری ولی ولی باید بفهمه که منتظرش نمیمونی  نمیدونم چقدر با هم حرف ...

چت نمی‌کنیم 

دیر به دیر همو میبینم 

متاسفانه 

خیابون همو میبنیم یا اینتساا 

چت نمی‌کنیم  دیر به دیر همو میبینم  متاسفانه  خیابون همو میبنیم یا اینتساا&n ...

پس چطور فهمیده دوسش داری؟

همونجوری هم میتونی حالیش کنی که موندگار نیستی و برات مهم نیست ...

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

میشه بدونم چرا میخوای فقط با اون یه نفر ازدواج کنی واینکه اگه دوستین چرا نمیاد خواستگاریت؟

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤
پس چطور فهمیده دوسش داری؟ همونجوری هم میتونی حالیش کنی که موندگار نیستی و برات مهم نیست ...

دوست خاک تو سرم رفت گفت 

میشه بدونم چرا میخوای فقط با اون یه نفر ازدواج کنی واینکه اگه دوستین چرا نمیاد خواستگاریت؟

اگه دوست بودیم که مخ شو هزار باره زده بودم و عقد کرده بودم