2777
2789
عنوان

به به ساکسیفونو.......

| مشاهده متن کامل بحث + 13164 بازدید | 2185 پست
@chica   اون روحِ که میگفتم😨

اون روح نیست 😅😅 کاربرایی که ثبت نام کردم ولی هنوز نام کاربری ندارن اونان

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه  حمید صفت خونده

اهان هنگیدم ی دفع 

میدونی تو مخی از اونورم تو دلی   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
اون روح نیست 😅😅 کاربرایی که ثبت نام کردم ولی هنوز نام کاربری ندارن اونان

من فک کنم اونا شماره ندارن بیان 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
@chica   اون روحِ که میگفتم😨

خوشبحالت گوشیت ۹۹ درصد شارژ ه😂😃😃

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

میدونم فاااااان# بود😁

شیطون 😄

من فک کنم اونا شماره ندارن بیان 

شماره دادن ولی اسم ندارن هنوز

اره منم ی بار این شکلی اومدم    

چه ترسناک 😅😅

خوب چیکا خانوم ....تحویل بگیر 

مشکلی نیست ، من معطل باور کردن کسی نیستم 

فقط.......اگه مشکلی تو زندگیتون پیش میاد رو به خدا نگید خدایا گناه من چی بود فلان بلا سرم اومد ...

ورق رو برگردونید به امشب و همه اون دفعه هایی که قضاوت میکنید ،دل میشکنید ، تهمت میزنین ، توهین میکنید ، پشت یکی حرف میزنید ...خودش نیست ولی خداش هست

تو همون خیالی که هستید بمونید ، هرجوری مختارید فکر کنید ، بخدا اصلا مهم نیست ، اصلا اشکالی نداره هر طوری که راحتید همونجوری فکر کنید

تو این چند شب من تو جمعتون حالم خوش بود ممنونم از همتون 🌹

خوش باشید 🌹

ریپم نکنید ، بزارید به حرمت همون دوبار حرف زدن حرمت ها بمونه....

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
اره منم ی بار این شکلی اومدم    

چطوری اون شکلی میشه ؟/////////////