2777
2789
عنوان

خونه تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 46 پست
منم کابینتام سفیده کل خونمم رنگ روشن کارایی که گفتم رو هر روز میکنم خونم همیشه تمیزه البته من دوتا ب ...

🥺 خوشبحالت 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خیلی حساسی فدات شم خودت هلاک نکن فکر سلامتی ت باش

خدانکنه 😔 آخه میرم خونه مامانم تمیز خونه مادر شوهر تمیز حالا خونه من هر چقدر کار می کنم باز کثیف 😑

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اینم حرفیه 😂😂😂😂آخه خونه بقیه میریم آنقدر تمیز کیف می کنم 😁

خونه شمام معلومه خیلی تمیزه که منتظر برقشی 😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
کمد دیواری و اتاق بچه هامم سفیده هم دکورشون هم تخنشون دلم واسشون میسوزه انقدر قر میزنم به جونشون

خیلی سخت تم روشن من ک به غلط کردن افتادم مخصوصت با همسری ک اصلا رعایت نمیکنه 

اععع خو جلوشم انجام بده که متوجه بشه اینا همیشه اینجوری نمیمونه باید همیشه تمیز کنی که تمیز باشه

روزهای هفته جلوش انجام میدم یه سری کارا میزارم اون بیاد خونه انجام‌میدم مخصوصا اتو کشیدن دقیق جلو چشاش 😀😀

جمهه ها بیشتر به خودم استراحت میدم..

سعی میکنم بیشتر تفریح کنم‌تا کار خونه

به خدا من امروز از جان پاشدم کمرم  قفل کرد زد به پای راستم نمیتونستم راه برم شوهرم دید انقدر قر زد گفت اخر خودتو بدبخت میکنی

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
روزهای هفته جلوش انجام میدم یه سری کارا میزارم اون بیاد خونه انجام‌میدم مخصوصا اتو کشیدن دقیق جلو چش ...

منم جمعه روز استراحت 😁 و بیخیالی 

به خدا من امروز از جان پاشدم کمرم  قفل کرد زد به پای راستم نمیتونستم راه برم شوهرم دید انقدر قر ...

فعلا من برم تمیز کنم ببینم چی میشه آخرش پیر میشم 😁

خدانکنه 😔 آخه میرم خونه مامانم تمیز خونه مادر شوهر تمیز حالا خونه من هر چقدر کار می کنم باز کثیف 😑

من مادرشوهرم تنهاست خونه ش بزرگ‌

من موندم چطور مرتب میکنه حالا ماه یه بار خانمی میاد کمکش

ولی الان کروناست کمتر میریم وگرنه بچه همیشه اونجان

من حتی سرزده م‌رفتم غذاش اماده گازش تمیز خونه ش برق میزنه

ولی من توانم همینه همیشه خونه مرتب البته در نظر خودم😀

حداقل کسی سرزده بیاد هول نمیشم خونه بهم ریخته باشه

فعلا من برم تمیز کنم ببینم چی میشه آخرش پیر میشم 😁

😂😂😂😂توام مثه من نشی صلوات ولی کلا اینجوری اصلا خوب نیس من که خیلی اذیت میشم بعضی وقتا بی خیال میشم ولی فقط یکی دو ساعت بعدش استرس میگیرم میگم اگه کسی سرزده اومد ابروم میره دوباره روز از نو روزی از نو😐😐😐

خونتو مرتب کن ولی خیلی وسواسیت به خرج نده..آینه وصل کن ۴طرف دیوار برق میزنه خودش😂

حالا هر ساعت باید گیر تمیز کردن اینه باشه ارتروز مچ دست میگیره😂😑😑