2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

136 بازدید | 19 پست

که اعتراف های نی نی سایتی روزمره و عامیانه  هستن  هیچ کس تو این تاپیکها به مسائل اصلی و اساسی نمی پردازه و واقعیتها رو اراعه نمیکنه!

اعتراف میکنم اینجا اعضا بین واقعیت و مجازی زیاد فرقی قائل نیستن  با زیادی صادق هستند که دوروزه کاربریشون میترکه و یا زیادی ماسک به چهره دارن و از واقعیت دور هستن 

اعتراف میکنم که صادق هستم

حال ما برا خیلی ها آرزو شد تو به هیشکی نگو                           ROBOTICS

اعترافت وارد نیست😐نفر بعدی.... 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

فک کردم خانومین😵

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

اعتراف میکنم که تو نی نی سایت همه ی کاربر هستن و به نطرم فرقی بین جنسبتها نیست فقط ادب حکم میکنه کاربر اقا  سر سنگین باشه و با احترام به دیگر کاربراها تو مسایل خصوصی اونها که تاپیک میزنن  ورود نکنه واطهار نطر نکنه 

خوب درست میگی الان چه کاری از دس ما برمیاد داداش

خوب درست میگی الان چه کاری از دس ما برمیاد داداش

هیچی صادقانه اعتراف کنید و یک قدم به سبکی دل و افکار نزدیک بشین

اعتراف میکنم توی نی نی سایت خیلیا از خوشبختی دیگران ناراحت میشن، فقط میخوان خیانت و بدبختی ببینن، تا یکی تاپیک میزنه خوشبخته میریزن سرش

اعتراف میکنم فقط توی نی نی سایته که یکی تاپیک میزنه من خیلی زشتم، بعد عکسشو میزاره، همه میگن نه تو عالی، خیلی خوشگلی، اعتماد به نفس داشته باش

همون ادم تاپیک میزنه من خیلی خوشگلم، عکسشو که میزاره، همه میگن مرسی اعتماد به نفس، تو خوشگلی پس خوشگلا کجا برن،نه تو خیلی زشتی 😐

!! It's me

چقد اعتراف کردی داداچ  اینجا نی نی سایت میزمحاکمه نیس ک😰

کاش بجایی عیب جویی یکم درمورد موضوع تاپیک  نظر مینوشتی و اعتراف میکردید

اعتراف میکنم توی نی نی سایت خیلیا از خوشبختی دیگران ناراحت میشن، فقط میخوان خیانت و بدبختی ببینن، تا ...

موافقم.  پس نتیجه میگیریم برا سرگرمی نطر مینویسن

اعتراف میکنم توی نی نی سایت خیلیا از خوشبختی دیگران ناراحت میشن، فقط میخوان خیانت و بدبختی ببینن، تا ...

شماهم دوبار تعلیق شدید !  البته چقدر هم کاربری های قبلیتون معروف و نام آشنا بودن . حیف!