2777
2789
عنوان

پس انداز برای فرزندانمون

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست

من بیمه ی عمربرای هردوشون بازکردم 25ساله که البته همکارهمسرم براشوو بازکرد. 5سالی میشه ازش گذشته. یه باغچه هم چندماهی میشه خریدیم واسه جهیزیشون

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمه عمر خیلی خوبه بیمه عمر یکی از کارایی که میکنی باشه کنارش باپولایی که جمع میکنه طلا سکه یاهرچیز ارزشمندی که بعدا میتونه باهاش کلی سود کنه بخر 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ببخشید فولاد بنظرتون کی برمیگرده

صف فروشش ۲۰۰ میلیونی بود خیلی قوی نبود

شنبه ان شاءالله بر می گرده

البته اگر یه ۱۰ درصد اصلاح کنه خیلی خوبه چون با قدرت بیشتری میره بالا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من برای دو تابچم بیمه عمر باز کردم.پدرشون هم براشون مسکن جوانان و بانک ملی حساب باز کرده از این مدل طرح هایی که وقتی بزرگ شدن بتونن باهاش وام مسکن بگیرن.

دیگه خودمونم درتلاشیم چند تا خونه بخریم که وقتی بزرگ شدن خونه و ماشین داشته باشن هر چند کوچیک یا ضعیف

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
من اصلا بورس بلد نیستم ، حداقل سرکایمون باید چقد باشه گلم

از ۵۰۰ تومن میتونی شروع کنی... نیاز نیست کار زیادی بکنی عزیزم... ی کد بورسی بگیر براش... چند تا سهم بخر... هر وقت پول دستت اومد بازم بخر اضافه کن... اینا بمونن در آینده سرمایه خوبی براش میشن.. 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

صف فروشش ۲۰۰ میلیونی بود خیلی قوی نبود شنبه ان شاءالله بر می گرده البته اگر یه ۱۰ درصد اصلاح کنه خ ...

درسته من فملی هم خریدم قبل مجمع... امیدوارم شنبه با مثبت باز شه... شگویا، کروی، حکشتی و وملی هم گرفتم ب دید بلند مدت... آشنایی دارین بهشون؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

درسته من فملی هم خریدم قبل مجمع... امیدوارم شنبه با مثبت باز شه... شگویا، کروی، حکشتی و وملی هم گرفت ...

همه شوندعالی ان

سبد خوبی داری

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من برای پسرم از بدو تولد کادوهای تولدش و عیدیهاش رو جمع میکردم طلا میخریدم . طی سال هم اگر پولی دستمون میومد همین کار رو میکردم چندماه پیش یه پول زیاد دستم اومد دقیقا قبل گرونی ها یه خونه ۴۰ متری خریدیم اون رو گذاشتم انشاالله برای پسرم باز هم دستم بیاد طلا می‌خرم میذارم کنار برای آینده اش 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
همه شوندعالی ان سبد خوبی داری

خیلی ممنون... تو یه گروهی معرفی کردن واقعا دمشون گرم.. بازم دارم یکم زیادن، ومهان شبریز ولصنم بترانس هم دارم... بترانسو بد موقعی خریدم... امیدوارم برگرده ب زودی