2777
2789
عنوان

کارم درست بود؟

296 بازدید | 12 پست

بچه ها منو نامزدم خیلی کم داخل وات چت میکنیم یا حرف می‌زنیم یا پیام ساده میدیم چون اون اینطرف اونطرف میره دوست نداره وقتی تو وات هست اصلا از صفحه هم بریم

بعد امروز یه پیام داخل وات فرستاده بود من جواب دادم ولی نمیدونم چیشده بود پیام‌های من نمی‌رفت اونم ناراحت شد منم هی داشتم میگفتم چیشده و من جواب دادم عی میگفت بیخیال توجیح الکی نکن و از این حرفا بعد من واسش شات فرستادم نشونش دادم گفت کشش نده منم گفتم کشش میدم که دفعه دیگه حرفی بهت زدم گوش بدی و یادت بمونه تو عصبانیت با من درست حرف بزنی باباتو نکشنم😂😶

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

خوب گفتی😁ولی مهربون ترم میشد

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گفتی😁ولی مهربون ترم میشد

😄😄😄خب همیشه عادت داره نمیزاره من حرف بزنم میبره و میدوزه فک میکنه کاملا درست میگه امون به آدم نمیده 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
😄😄😄خب همیشه عادت داره نمیزاره من حرف بزنم میبره و میدوزه فک میکنه کاملا درست میگه امون به آدم نمی ...

عب نداره، یبار تند برخورد بشه یادش میمونه😁

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

عب نداره، یبار تند برخورد بشه یادش میمونه😁

آره واقعا الان چندین ساله هی من کوتاه میام اون نه واقعا همه چیزش خوبه جز این اخلاقش 

سلام نرجسی 

باریکلابهت خوب گفتی 

ولی ۱یا۲باربرای کاراوحرفات دلیل ومدرک میاری 

سعی کن اینکاروکمترانجام بدی 

وقتی خودت میدونی دلیل کارت چیه وحق باشماست نمیخوادفکرتودرگیرکنی 

منم مثل توبودم

مرداهرچیم دلیل ومدرک براشون بیاری بازم حرف خودشونومیزنن😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلام نرجسی  باریکلابهت خوب گفتی  ولی ۱یا۲باربرای کاراوحرفات دلیل ومدرک میاری  سعی ...

سلام خوبی عزیزم 

آره واقعا حرف خودشونو میزنن همش من فکر کردم فقط حمید اینطوری هست الان میبینم نه😄😄

سلام خوبی عزیزم  آره واقعا حرف خودشونو میزنن همش من فکر کردم فقط حمید اینطوری هست الان میبینم ...

سلام عزیزم 

ممون 

توخوبی؟

آره منم اولافکرمیکردم فقط شوهرمن اینطوریه😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلام عزیزم  ممون  توخوبی؟ آره منم اولافکرمیکردم فقط شوهرمن اینطوریه😐

مرسی فداتشم عزیز دلم تو خوبی 

بگیری ببریشون یه جا بزنیشون😂😂😂