بچه ها منو نامزدم خیلی کم داخل وات چت میکنیم یا حرف میزنیم یا پیام ساده میدیم چون اون اینطرف اونطرف میره دوست نداره وقتی تو وات هست اصلا از صفحه هم بریم
بعد امروز یه پیام داخل وات فرستاده بود من جواب دادم ولی نمیدونم چیشده بود پیامهای من نمیرفت اونم ناراحت شد منم هی داشتم میگفتم چیشده و من جواب دادم عی میگفت بیخیال توجیح الکی نکن و از این حرفا بعد من واسش شات فرستادم نشونش دادم گفت کشش نده منم گفتم کشش میدم که دفعه دیگه حرفی بهت زدم گوش بدی و یادت بمونه تو عصبانیت با من درست حرف بزنی باباتو نکشنم😂😶
در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚♀️. تیکر 9/9/99
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
😄😄😄خب همیشه عادت داره نمیزاره من حرف بزنم میبره و میدوزه فک میکنه کاملا درست میگه امون به آدم نمی ...
عب نداره، یبار تند برخورد بشه یادش میمونه😁
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔