2777
2789
خیلی اعصابت خراب بود اخه

اعصابم خراب نبود

وقتی خراب شد که دیدم مردم خیلی عادی بدون هیچ ماسک و دستکشی تو پارکن 

من امسال شاید جمعا ۳چهار بار بیرون رفته باشم اونم خانوادم اصرار کردن 

یکیشم خرید داشتیم زنه چسبیده بود به مامانم نه ماسک نه دستکش بش میگم خانم فاصله رو رعایت کن طلبکار نگام میکنه تکونم نخورد بیشور ماهم رفتیم یه جا دیه 

آره اعصابم خراب میشه وقتی میبینم انقد ما رعایت میکنیم ولی بقیه انگار نه انگار کرونایی هم هست تو این دنیا

تو اخبار هم وقتی نشون میدن مرده ماسک نداره و ازش میپرسن چرا ماسک نزدی برگشته میگه یادم رفت 

بهونه جالبیه نه؟ یاادم رف آخهه

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سال دو سال بزرگتری هاا😏

من دارم میرم دهم تو میری نهم یک سال میشه دیگه

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
نیمه اولی هستی؟

نه نیمه دومی 😩 در حقیقت باید میرفتم یازدهم 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
من نیمه اولی هستم

بخاطر همین است نیمه دومی ها یک سال عقب هستند

درسته ولی خیلی طبیعی جلوه میکنن مردم. دیگه انگار نه انگار کرونایی هست

چرا درخواست دوستی دادین آخههههه😊

من با پسرا به هیچ وجه دوست نمیشم آقا مهدی

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙