2777
2789
عنوان

قبول دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست
مگه سن بالغ شدن دست ماست 😐

اره محیط و چیرهایی ک گفته میشه خیلی موثره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره همه چی رو زود یاد میگیرن فکر میکنن خیلی زرنگن نمیدونن این به ضررشونه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

راستش من معلمم ۱۴ساله

دانش آموزام تو چن سال اخیر خیلی زود پریود میشن و علایم بلوغ نشون میدن یه تاپیکی بود اونجا گفتم ریختن سرم. من هرسال با ۵۰۰ تا دانش آموز سروکاردارم هم باخونوادشون اومدن توسایت به من آمار کتابارو مدرک میکنن.

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش

میگن توآمار هست که سن بلوغ پایین نیومده.من گفتم آمار راست وغلطش دست نویسندشه .من از مشاهدات عینی و گفتمان خانواده ها که انقدر نگرانن نتیجه گرفتم تو به من روزنامه نشون میدی

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش

راستش من معلمم ۱۴ساله دانش آموزام تو چن سال اخیر خیلی زود پریود میشن و علایم بلوغ نشون میدن یه تاپی ...

دیگه شما با تجربه هستین و دیدین .

اون داخل کتابا مهم نیست . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(