یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بحثهای نزاد پرستانه! بابا بیخیال هر کی هر جایی باشه زیبایی داره کلا همه خانمها زیبان چه ربطی به ایرانی و افغان و جای دیگه داره اخه! تعجب میکنم از برخورد تعصبیه بعصیهاتون
دقیقااااا😐😐😐😐😐 اینقدر بدم میاد منم گفتم مشهدی گفتن لابد بربری ای!!!! البته توهبن نباشه به برب ...
وقتی تو مسابقه خانه ما قسمت مشهدیا؛میرن یه خانواده بربری اونم از چه نوعیش! انتخاب میکنن و یه خانواده افغانی دیگه از نی نی سایتیایی که عقلشون به چششونه چه انتظاری میشه داشت😁
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
حالا اگه گفته بودی فلان شهر خیلی شبیه آلمانیا یا آمریکایی هان همه میگفتن سپاااااس
حقیقتو بگید چکار دارید به واکنش ها!! عجبااا
مشهد فقط تو منطقه طلاب چهره های غلیظ شرقی دارن شبیه چینی و کره ای ها و افغان ها...که اونم یک صدم از مساحت و جمعیت مشهد هم نیس؛ والا من خودم چشام انقد درشته مژه مصنوعی باید دو تا بذارم😏
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد