2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیامامو بخون ببین من چی میگم.ربطش نده به چشم درشت و ریز..قاطع نگو همه مشهدیا بربرین چون نیستن.هم ...

اونی که گفت مشهدیا بربری ان اصلا من نبودم😂😂😂

کلا لفظ بربری به کار نبردم

فقط گفتم اونقدر هم درگیر جزییات نباشید

زندگی برای خودتونم راحت تر میشه...

دقیقااااا😐😐😐😐😐 اینقدر بدم میاد منم گفتم مشهدی گفتن لابد بربری ای!!!! البته توهبن نباشه به برب ...

وقتی تو مسابقه خانه ما قسمت مشهدیا؛میرن یه خانواده بربری اونم از چه نوعیش! انتخاب میکنن و یه خانواده افغانی دیگه از نی نی سایتیایی که عقلشون به چششونه چه انتظاری میشه داشت😁

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
اونی که گفت مشهدیا بربری ان اصلا من نبودم😂😂😂 کلا لفظ بربری به کار نبردم فقط گفتم اونقدر هم درگی ...

اره دقیقا.من زندگی به کتف چپمه کلا😊..شمام خودتو ناراحت نکن زیاد چون منم کلی گفتم تو منو ریپ کردی منم جوابتو دادم.😊

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
همسرمن جنوبیه بندرعباس کل خانوادش سفید وخوشکلن

خب دوس داری الان مام بگیم جنوبیا سیاه سوخته ان😐

مخلص# همه جنوبیا هستیم😎 اینو فقط در توجیه این کاربر عزیز گفتم

حالا اگه گفته بودی فلان شهر خیلی شبیه آلمانیا یا آمریکایی هان همه میگفتن سپاااااس

آره واقعا چرا اینقدر خودشونو پایین میارن نمیدونم همه ی ما چهره ی آریایی داریم تامام

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
حالا اگه گفته بودی فلان شهر خیلی شبیه آلمانیا یا آمریکایی هان همه میگفتن سپاااااس

حقیقتو بگید چکار دارید به واکنش ها!! عجبااا

مشهد فقط تو منطقه طلاب چهره های غلیظ شرقی دارن شبیه چینی و کره ای ها و افغان ها...که اونم یک صدم از مساحت و جمعیت مشهد هم نیس؛ والا من خودم چشام انقد درشته مژه مصنوعی باید دو تا بذارم😏