ava_mohammadi مدیر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1047 عنوان عسل ناب | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست عسل طبیعی با بهترین کیفیت تضمینی وبه شرط را از ما بخواهید واز محصولاتمون لذت ببرین...۰۹۱۷۵۷۰۹۰۰۲جهت سفارش تماس بگیرین 1399/05/01 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava_mohammadi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1047 ا اینن نشنیده بودم. باشه ببپرسم خواستن مزاحمتون میشم، خدا برکت بده به مال تون که کار تولیدی دا ... میتونین عسل زوروا یاهمون وحشی استفاده کنین چون اون عسل تو کوه هست ما خودمونم داریم ولی قیمتش بالاست
حسخوبزندگی عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 442 میتونین عسل زوروا یاهمون وحشی استفاده کنین چون اون عسل تو کوه هست ما خودمونم داریم ولی قیمتش بالاست ممنونم، یعنی منظورتون این که این عسل تو جعبه های کندوهای خودتون نیس؟ میرین از تو کوه و صخره پیدا میکنین؟ قیمتش چنده؟
ava_mohammadi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1047 ممنونم، یعنی منظورتون ای که این عسل تو جعبه های کندوها یخودتون نیس؟ میرین از تو کوه و صخ ... اره تو کوه هست از زنبور ریز هست کیلویی ۴۵۰
ava_mohammadi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1047 اره تو کوه هست از زنبور ریز هست کیلویی ۴۵۰ برای دیابتی ها فقط عسل کنار خوب نیست چون قندشونو میبره بالا ولی عسلهایی ک تو مناطق سردسیر هست ساکارزش پایینه مشکلی نداره بخورن
حسخوبزندگی عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 442 برای دیابتی ها فقط عسل کنار خوب نیست چون قندشونو میبره بالا ولی عسلهایی ک تو مناطق سردسیر هست ساکارز ... ممنونم بابت راهنماییتون... چشم اطلاع میدم خواستن مزاحمتون میشیم، برا پدربزرگم میخوایم.
ava_mohammadi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1047 ممنونم، یعنی منظورتون این که این عسل تو جعبه های کندوهای خودتون نیس؟ میرین از تو کوه و ص ... من بر داداش خودم همیشه گون بهش میدم وگون زول چون طبیعی هست
ava_mohammadi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1047 ممنونم بابت راهنماییتون... چشم اطلاع میدم خواستن مزاحمتون میشیم، برا پدربزرگم میخوایم. درخدمتتم عزیزم مطمعن باشین ی بار از ما خرید کنین از محصولاتمون راضی هستین چون ما تولیدمون طبیعیه ولی تو بازار دارن عسل تغذیه ای ب جای اصل میدن دست مردم کسی هم ک نمیدونه چه خبره
ava_mohammadi مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1047 عسل با موم تعداد محدود کسی خواست سفارش بده