2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولیرزکردی جواب گرفتی اره میخام انجام بدم

آره الان یکسال و نیمه لیزر کردم لیزره من الکساندر بود ولی باید جلساتت رو حداقل ۴جلسه اول را پشت سره هم بری بعد بقیشو هر بار دیدی داره در میاد بری 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
جای دیگه رو هم لیزر کردی؟ من صورت و شکم و کمرمم میخواستم بکنم بهم گفت نمیشه باید موها ضخیم باشه

آره جاهایی که موی ک کی داره رو انجام ندی بهتره چون اول ضخیم میشه بعد از بین میره پاها و بیکینی و خط باس ن و زیره بغلو برو اگر هم چونت مو داره اونم برو 

اگه کله صورتت موهای ضخیم داره لیزر انجام دادی خیلی باید مراقب باشی بعدش اصلا توی آفتاب نری چون پوستت تیره میشه 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
عزیرم لیزر درد داره من مجردم خطری نداشته باشه چیزه زیادی ازش نمیدونم

درد زیادی نداره وخطری هم نداره ولی میتونی قبلش پماد زایلاپی بزنی نیم ساعت قبله انجامه لیزرت بعد که خواستی لیزر کنی حتما باید خوب بشوریش و خشکش کنی 

درد زیادی نداره وخطری هم نداره ولی میتونی قبلش پماد زایلاپی بزنی نیم ساعت قبله انجامه لیزرت بعد که خ ...

ممنون عزیزم

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

[QUOTE=147084710]جدا کجا لیزر کردین  اون پایین چی اونجام جواب داد[/QUOTEآره همه جا را انجام میدن توی شهر ما بیکینی و خطه باس ن ۶۵هست برو انجام بده راحته راحت میشه همش نمیخوای ژیلت به دست باشی فقط باید شیو شیو بری اونجا 

جدا کجا لیزر کردین  اون پایین چی اونجام جواب داد

=147084710]جدا کجا لیزر کردین  اون پایین چی اونجام جواب داد[/QUOTEآره همه جا را انجام میدن توی شهر ما بیکینی و خطه باس ن ۶۵هست برو انجام بده راحته راحت میشه همش نمیخوای ژیلت به دست باشی فقط باید شیو شیو بری اونجا