2777
2789
یعنی دیگه هیچ مودرنمیاد؟کدوم شهری هزینش چقدشد

من ۶جلسه رفتم 

یکی دوبار ریخت و باز درومد باید۸جلسه تکمیل بشهبعد ۲ماه درمیون ۴ماه درنیون و تا یکسال درمیون باید شارژ کنی 

من موهام خیلی ریخته اونایی هم ک مونده نرمه

من قبلنا صبح اگ شیو میکردم تا غروب بخدا سیخ میشد😑 الان ماهی یبار شیو میکنم فقط 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستگاهش رولیه ولی چنتا دستگاه داره با توجه ب پوست و ضخامت و زبری پوست و تعداد جلسات انتخاب میکنن

من چهارتا دستگاه لیزر عوض کردم تا حالا

هفت جلسه هم رولی رفتم (دایود) پوستمم گندمیه که دایود برا گندمیاس مثلا، ولی جواب نداد فقط الکس کندلا خوب جواب میده

شبها این 2 پمادرا مخلوط کن وبه محل مورد نظرت بمال ماساژنده فقط همون نقطا را کرم بزار از درصورتیه 1 ن ...

میشه دوباره اسم پمادروبگی بفرستی برام ممنون میشم

اره اونم لیزر کردم واقعا راحت شدم روزه ۱۰۰دفعه هم خداروشکر کنم کمه بخدا

درد هم‌داشت؟ شنیدم درد داره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من فول بادی جلسه ای ۱۵۰ میرم کلینیک ستایش  الان تو آفه قیمتش

چه عالی آدرسش کجاست ؟کارشون خوبه؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

والا من الان نزدیک دوساله پماد زینک اکساید میزنم مشکلی پیش نیمده و سفیدترم شده 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
عکسشو گذاشتم که

خیر ببینی اسمشو بگو یا دوباره عکسشو بذار

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
من چهارتا دستگاه لیزر عوض کردم تا حالا هفت جلسه هم رولی رفتم (دایود) پوستمم گندمیه که دایود برا گند ...

گلم دستگاه هایی ک شاتی هستن خیلی بهترن

انا رولی ها هم خوبن چون قیمت مناسب تری دارن خیلی ازش استقبال شده

درضمن شما وقتی دستگاهتون رو عوص میکنین تو کلینیک های متفاوت باعث میشه پوست و موتون شوک بشه و موهاتون برگرده دوباره

گلم دستگاه هایی ک شاتی هستن خیلی بهترن انا رولی ها هم خوبن چون قیمت مناسب تری دارن خیلی ازش استقبال ...

نه خب کامل رفتم جواب نگرفتم که عوض کردم دیگه

نمیدونم روی من جواب ندادن شاید برای بقیه جواب بده