2777
2789
خب گلم بخترین درمان همون لیزره زیر بغل من تا حد زیادی تیره بود لیزر ک کردم واقعا روشن تر شده

هزینش چقدر شد من منتظرم کرونا کم شه برم فول بادی 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خدا خیر داده ای اینجا گف بعد حموم  زینک اکساید بزن..من چن بار زدم واقعا عالی بود

فقط زیر بغل ؟یا ناحیه ممنوعه رم سفید میکنه؟منکه انقدر ژیلت کشیدم  انقد تیره شده که. نگو

در تاریخ/۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد♥️
لیزر رفع مو ها یا سفیدی؟!لیزر برای لایه برداری و‌سفیدی هزینش چقدره؟!

لیزر موهای زاید 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
اثرش همیشگیه؟

نمیدونم..تازه یه ماهی میشه میزنم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
باور کن تنها راهش لیزره من از وقتی لیزر کردم شده مثله زیر بغله بچه  لیزر کن خودتو راحت کن هم ا ...

یعنی همون واسه مو بریم تیرگی هم از بین میره

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
یه خدا خیر داده ای اینجا گف بعد حموم  زینک اکساید بزن..من چن بار زدم واقعا عالی بود

برای ناحیه تناسلی هم تاثیر داره کشاله های ران اونطرفا

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
فقط زیر بغل ؟یا ناحیه ممنوعه رم سفید میکنه؟منکه انقدر ژیلت کشیدم  انقد تیره شده که. نگو

اونجا برا من رنگش زیاد تیره نیست..ولی زدم..یکم حس کردم روشنتر شده

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤