2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53300 بازدید | 8664 پست

دوستت ندارد؛ شک نکن!

اگر داشت،

هر لحظه قدم های بیشتری برای رسیدن به تو بر می داشت

ندارد که نمی آید...

ندارد که فاصله میگیرد

ندارد که برای رفتن دنبال کوچکترین

بهانه هاست...

باور کن توجیه خیلی از رفتارها اصلا سخت نیست

فقط این دلبستگی های بی منطق

باورش را برایمان سخت کرده اند...

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

آن که دل از تو برد هر کس هست

بندِ انگشت ِ کوچکم هم نیست

علیرضا_آذر#  

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کن کسی هست که تو را عاشقانه می نگرد و منتظر ت ...

😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بزرگوارید 🙏🌷 امروز دل آسمان عجیب گرفته است وسط داغی تابستان امروز خبریست

زنده باشید🥀🙏

ای که از یار نشان می طلبی یار کجاست؟

همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟

هلالی_جغتایی#  

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
دوستان  یکم حالم خوش نیست  برمیگردم 🌷❤

حالت خوب میشه آدما قوی تر از این حرفان بجنگ با سختی ها خدا کمکت میکنه منم برات دعا میکنم دختر خوب 😊💜

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

عرض ادب دوستان محترمم

فرصت نکردم پست های ارزشمند شما رو بخونم 

جسارتا کسی شعر چالش امروز رو نوشته؟

خودم فرصت نکردم تمرکز کنم برای سرودن و همچنین مصرع سختی بود 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
عرض ادب دوستان محترمم فرصت نکردم پست های ارزشمند شما رو بخونم  جسارتا کسی شعر چالش امروز رو ن ...

سلام عزیزم

نه منم ننوشتم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///