2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53299 بازدید | 8664 پست

بعضي وقتا آدم دلش

از يكی ميگيره كه همه ی دنياشه...

حالا همه دنيا هم جمع شن نميتونن آرومت كنن...

غير از كسی كه همه ی دنياته...

😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

جـانـانَم...

از مَن نَپرس که چِقدر دوستَت دارَم

اینجا در قلبِ مَن

حَد و مَرزی برای حضورِ تو نیست...

خواستَنت تَمام شُدنی نیست ||عشقِ مَن||

خواستَنی تر میشَوی هَر لحظِه

تو تِکرار نمیشَوی...

این مَنم که وابَسته تَر میشَوم

زندگیم بِمان برایَم... ‌‌‌‌

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرا به بوی خوشَت

جان ببخش و زنده بدار که از تو

تو چیزی ازین بیشتر نمی خواهم

به نقد اندَر بهشت است! آن که یاری مهربان دارد... سعدی#  

دلم ارام شود از لطفت ای دوست

دعایت می کنم عشقم فقط اوست

به فکر وصل تو مجنون لیلی

نه خوابی  نه خوراکی دارم ای دوست

تو خورشید منی من خار صحرا

تو امید منی من بید تنها

مرنجان دوست را با نامیدی

امیدم ده به امید نویدی🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

تو ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻦ ﻧﺒـــﻮﺩﯼ ﻋﺸﻖ من ، سرنوﺷﺘـــﻢ ﺑﻮﺩﯼ ، ﺗﻨﻬﺎ ﺍﻧﮕﻴﺰﻩ ﻣﺎﻧﺪﻧـــﻢ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻭﺍﻧﻔﺴـــﺎﯼ ﺷﻠﻮﻍ ، ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺯﻧـــﺪﮔﯽِ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﺒـــﺎﺭ

گذشته دروغى بيش نيست و خاطره بازگشتى ندارد و هر بهارى كه می‌گذرد ديگر برنمی‌گردد و حتى شديدترين و ديوانه كننده ترين عشق ها نيز حقيقتى ناپايدار است!

باد دفتر شعر مرا با خودبرد افکار پریشان مرا هم برد فکر من سرگشته وحیران بود دل من شکسته و ویران ب ...

@قمرعقرب_طوری  

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

من

جزیی از توام،

دیگر نه زمان و نه مرگ

هیچ یک عطش مرا

از سرچشمه ی وجود و خیالت

بی نیاز نمی‌کند...

باز با گريه به آغوش تو برمي گردم چون غريبي كه خودش را برساند به وطن... فاضل_نظری#  

به این غریبه بیا قدری آشنایی کن

به من بگو چه کنم بیش تر خدایی کن

به من بگو غزلی باشم و تو شاعر باش

مرا سپید کن و آشنا زدایی کن

به تیشه ای مثلاً کوه را بگو بکنم

مرا بهانه ی عمری غزل سرایی کن❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
مرسی عزیزم ❤️

خواهش میکنم.شعرم چطور بود؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم