2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53413 بازدید | 8664 پست

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است

دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است!

اکسیر من! نه این که مرا شعرِ تازه نیست

من از تو می نویسم و این کیمیا کم است

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست

در شعرِ من حقیقت یک ماجرا کم است

تا این غزل شبیهِ غزل های من شود

چیزی شبیه عطر حضورِ شما کم است

گاهی تو را کنارِ خود احساس می کنم

اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است

خونِ هر آن غزل که نگفتم به پای توست

آیا هنوز آمدنت را بها کم است!

محمد علی بهمنی 

اختیار دارید  مانا باشید دوست عزیز

ارداتمندم ، همچنین🌹🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

«من آن جا نیستم» رها ڪن سنگِ گوشه‌ ای گورستان را من آن جا نیستم! وقتی باران می‌بارد دستت ر ...

چشمهاش رو بست

یک قطره حسرت از چشماش چکید روی سنگ سیاه

یک روح غمگین

در یک آبیِ دور

گلی را دید که نامش را زمزمه میکرد:

روح غمگین نالید

و از صداش یک دشت اندوه جوانه زد...

مهریماه

Feeling Blue

حواستان باشد

هیچ بوسه ای، جای زخم زبان را خوب نمی‌کند...

عسل، مرهم نیش زنبور

نیست...

🎲🎲🎲💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
چشمهاش رو بست یه قطره حسرت از چشماش چکید روی سنگ سیاه یک روح غمگین در یک آبیِ دور گلی را دید ...

آذر یادش رفته که پاییز است!

نمی بارد...

فقط یخ میزند!

به گمانم کسی به طرز فجیعی

تنهایش گذاشته...

وگرنه اینگونه ماتش نمی برد...

باز شروع کرد از گذشتش گفت..

بهش گفتم : تو با گذشتت زندگی میکنی !

میدونی, دو نفر هستن که هیچ وقت گذشته هاشونو نمیتونن فراموش کنن

یکی اونی که عاشق بوده بهش بد کردن

از عشق فراریش دادن، خسته شده

یه آدم خسته از گذشته، خیلی طول میکشه تا خوب بشه..

گفت : دسته دومی رو نگفتي؟

گفتم :

اونایی که به اون دسته اولیا بد کردن !

رفتن ، وقتی که نباید می رفتن..

حسی نداشتن ، درست وقتی که باید عاشق میشدن..

میدونی شاید اولیا حالشون خوب بشه 

ولی دومیا تا آخر عمر ، گذشتشون رو زندگی 

میکنن .!.👌🎲💎💎💎