2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست
چالش‌شعر# “من دلم تنگ که نه ، غمزده ی چشم تو بود” شده دل مست، از آن لحظه که دل از تو ربود بای ...

عاشقتم غزلی شعرات حرف ندارن عالین عالی بیست حس خوبی بود شاد شدم اون قندو نبات وعسل" دیگه آخرش بود 👏👏👏👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از ریپلای شما عزیزم

میبینی چقدر تایپک خلوت شده نمیدونم چی بسر شعر و تایپکمون اومد همش یاد قدیم میوفتم دلم میگیره😔❤❤

عاشقتم غزلی شعرات حرف ندارن عالین عالی بیست حس خوبی بود شاد شدم اون قندو نبات وعسل" دیگه آخرش بود 👏 ...

ای جان 

مرسی از اظهار نظر شما 

چقدر انرژی مثبت توی کلامتونه

قدر خودتونو بدونید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
میبینی چقدر تایپک خلوت شده نمیدونم چی بسر شعر و تایپکمون اومد همش یاد قدیم میوفتم دلم میگیره😔❤❤

بله دقیقا 

شاید دلیلش این باشه که به مدت کوتاه از تاپیک قبل ، تاپیک جدید زده میشه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چالش‌شعر# “من دلم تنگ که نه ، غمزده ی چشم تو بود” شده دل مست، از آن لحظه که دل از تو ربود بای ...

عالی عالی مثل همیشه...چقدر تو ماه هستی💖💖💖

تعطیل🚫                                                                                 

عالی عالی عالی🌹🌹🌹🌹🌹

شعر شما روح و احساس آدم نوازش میکنه❤

چه فرقی می کند بهار باشد یا تابستان.....وقتی چونان برگهای پاییز تمام خاطراتمان را تکاندی و رفتی ....از آن روز زمستانی ترین برف بر من و امیدم می بارد
🌹شعر چالش امروز🌹 بر سرم شور تو وشوق تو ونام تو است هم دلم هم که سرم هم نفسم خام تو است  با ...

میدونی به نظرم به بهترین صورت ممکن عشقو به تصویر کشیدی همین عبارت "ایمان دل و پیمان دل "! که مقابل هم بکار بردی حستو نشون میده چه زیبا هم نشون دادی افرین احسنت جان جانانم 👏👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤

میدونی به نظرم به بهترین صورت ممکن عشقو به تصویر کشیدی همین عبارت "ایمان دل و پیمان دل "! که مقابل ه ...

ممنون دوست خوبم💖💖💖

تعطیل🚫