2777
2789
عنوان

شفای مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چند روسیاهم ولی حمد خوندم،انشالله خدا به حق هر ثانیه عزیزش به همسرت شفا و به خودت صبوری عنایت کنه ...

ممنون عزیزدلم ان شالله تنت سلامت باشه 

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
سلام عزیزم خوبی؟ان شالله  به حق امام حسین که شوهرت شفا پیدا کنه..خیلی تو فکرتم  آبجی😔.... ...

سلام آبجی شوهرم فوت کرده همین امروزصبح من مث غریبه هانشستم توخونه بابام منتظرم فردابشخ برم تشییع جنازه خیلی اذیت شد

فقط دعاکن خدادرمقابل حیله های خونوادش بمن صبربده😢😢😢😢😢

واییی عزیزم خدا رحمتش کنه...خدا بهت صبر بده..کاش نزدیکت بودم میومدم پیشت😢😢😢..حالتو درک میکنم..خیل ...

ممنون آبجی 😢😢الان گیج ومنگم باورم نمیشه اصلا

اگه میدونستم دیروزاخرین باریه ک میبینمش بیشترپیشش میموندم بیشترباهاش حرف میزدم حالامن بچه۱۶ماهموچطوری بدون بابابزرگ کنم 😢😢😢اگه پرسیدبابام کو چی بگم لعنت ب سرطان کاش یه باردیگهدصدام میکرد

ممنون آبجی 😢😢الان گیج ومنگم باورم نمیشه اصلا اگه میدونستم دیروزاخرین باریه ک میبینمش بیشترپیشش می ...

الان این حالتت طبیعیه.تو چند روز همینجوری هستی..فقط خودت رو نباز قوی باش تو راه دراز وطولانی در پیش داری تو دیگه باید پشت وپناه دخترت باشی....خدا بزرگه..خدا سزای اونا رو هم هر وقت بشه میده..باز هم تسلیت میگم ان شالله که دیگه غم نبینی

به خدا یاد روزی که بابام فوت کرد افتادم..شوهرم میگه چته داری گریه میکنی.😢😢😢

الهی بمیرم توناراحت نباش آبجی

الان این حالتت طبیعیه.تو چند روز همینجوری هستی..فقط خودت رو نباز قوی باش تو راه دراز وطولانی در پیش ...

قربونت عزیزم ممنون خدابابای شما روهم رحمت کنه دعاکن واسم 😢😢😢