2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست

عزیزم اصلا وظیفه مادرو پدر شما نیست وسیله بچه شما و شوهرتون را بدند. بهش بگو مامان منم یکی اند مثل شما و اصلا نباید چیزی بخرند. با قاطعیت هم بگو. درضمن باور کن اینایی که اینقدر زیاد میخرید کلیش استفاده نمیشه. چرا نمیذارید بچه که داره بزرگ میشه روی زمان خودش براش وسیله و لباس بخرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نباید توجه کنین  هرچیزی که لازمه و درحد نیاز تهیه می‌کنیم  با احترام هم به مادرشوهر ...

واقعا حرفش زشته 

من چیکار کنم‌فلانی چی خرید 

ببین خیلی مسخره کاراش 

من دارم وسیله  خودمو نشون میدم 

اینا دارن درمورد وسیله  یکی  دیگ صحبت میکنن 

من چیکار کنم یه بار ن ده بار

عزیزم اصلا وظیفه مادرو پدر شما نیست وسیله بچه شما و شوهرتون را بدند. بهش بگو مامان منم یکی اند مثل ش ...

حرفت قبول  دارم ولی نمیدونی اینا چجورین  که 

شرایطم  جوری ک هرروز پیششونم

بخدا دیوونه میشم

رفتیم دکتر به دکتر میگه خواهرش و دختر من سقط کردن 

نکنه بچه اینم بشه 

دیوانه  دکتر گفت بچه این شش ماهه چه ربطی داره

مثلا از روی دلسوزی میگه

مثلا شکم یا کمرم  درد بگیره میگه نکنه بندازی

دیونه استرس میده 

تاپیک  قبلی ببینی  من داداشم تصادف کرد 

همش زنگ میزدن اره استرس نداشته باش بچه اینجوری میشه اون جوری میشه

حرفت قبول  دارم ولی نمیدونی اینا چجورین  که  شرایطم  جوری ک هرروز پیششونم بخدا ...

عزیزم باید یا باهاش رابطه ات را کم کنی یا کلا حرفا و کاراشون را نشنیده و ندیده بگیری و نسبت بهش بیتفاوت باشی. اینجوری که بهت استرس میده روی خودت و بچت اثر میذاره. و اینجوری خودت داری ضربه میخوری. تو راهی را برو که اعتقاد داری درسته نه کاری که اون میگه

واقعا حرفش زشته  من چیکار کنم‌فلانی چی خرید  ببین خیلی مسخره کاراش  من دارم وسیله ...

اره میدونم خیلی بده آدم اعصابش خورد میشه من خودم هنوز یک ساله اومدم خونمون موقع ای جهیزیه میخردیم‌روی خانوادم خیلی فشار اومد 

هنوز که تا پنج سال دیگ دارن قسط جهیزیهو میدن 

الان دارم برا بچه اقدام میکنم از همون اول یکم پول جم کردم وام نوشتم تا هم به اونا خیلی فشار نیاد هم چیزای ک دوس دارم بتونم بخرم اخه جاریمم سال پیش سیسمونی خرید اونا پولدارن ۱۵ملیون فقط سرویس چوبش شد یک‌سال و نیم پیش ولی بازم من سعی میکنم اگه کسی بخاد چیزی بگه توجهی نکنم

من به مادرشوهرم گفتم نصف وسیله هاشو خودم گرفتم

فامیلی یکی دیگه میره تو شناسنامش بعد چرا باید مامان من اذیت بشه؟!

تا یک سالگی هم بیشتر خرید نکردم ، چون اصلا اندازه و سایز بچه رو نمیدونم ، هر روز هم چیزای خوشگل میاد رو بورس 

به حرف مادرشوهرت گوش نده هر چی میگه یه گوشت در یه گوشت دروازه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
یعنی از این اخلاقا  دارن بگه؟

برا جهیزیه که کامل خریدیم چیزی نگفتن 

ولی خب شاید چیزی نگن خودشون ولی براشون مهمه که بچشون جلو بقیه فامیل سر باشه و از این حرفا 

مثلا شاید اگ ما یه چیزی کم گرفته باشیم قبل اینک فامیل بیان ببینن خودشون برن بگیرن به عنوان کادو بدن 

خب من اینجوری خیلی بدم میاد