2777
2789
عنوان

سالگرد پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 28 پست

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد.خیلی خوب درکت میکنم عزیزم.6 سال از فوت بابام گذشته اما حتی یه شب نیست که بهش فکر نکنم.منم هر شب به اون شب لعنتی فکر میکنم😢😢😢😢چشمامو میبندم دستای بابامو تصور میکنم با کوچکترین جزئیات.نفسمو حبس میکنم بلکه بوی تن بابام رو یادم بیاد😢😢😢

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
عزیزم پدرت مشکلی که داشت که یهو فوت شدن؟مثل فشار خون یا مشکل قلبی . علت فوت چی بود؟تو خواب فوت شدن

قند بالا وافت فشار شدید درجا سکته قلبی کرد فوت کرد تشخیص پزشکی که اومد بالا سر بابام

بیماری قلبی ودیابت داشتن 

خدایا شکرت  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد.خیلی خوب درکت میکنم عزیزم.6 سال از فوت بابام گذشته اما حتی یه شب نیست که ...

خیلی ممنون عزیزم خدا پدرشما رو هم بیامرزه 

مرگ عزیز خیلی سخته  واز اون سختر اینکه جلو چشمت لحظه های جون دادنشو ببینی ونتونی کاری کنی

منم هرشب به اون روز فکر میکنم اون روزی که هیچ وقت از جلو چشام پاک نمیشه تا چشامو روهم بزارم دقیق با جزییات میان جلو چشام وقلبم فشرده میشه از مرور کردن خاطرات اون روز لعنتی

خدایا شکرت  
خیلی ممنون عزیزم خدا پدرشما رو هم بیامرزه  مرگ عزیز خیلی سخته  واز اون سختر اینکه جلو چشم ...

آره واقعا سخته منم آخرین لحظه ای که بابام زنده بود تو اورژانس 5 روزی که تو کما بود تک تک اون لحظه ها رو هیچ جوری نمیتونم فراموش کنم.بابام تو ماشین ما نشسته بود رفتم جواب آزمایش بارداریمو گرفتم مثبت بود همش حسرت میخورم چرا همون موقع بهش نگفتم.نهار خونشون بودیم.بعدازظهرش مامانم بهش گفته بود و چقدر ذوق کرده بود واسه اولین نوه ش😢😢😢دو شب بعد تو خواب سکته مغزی کرد.بردیمش بیمارستان رو تخت داشت حرف میزد و نگام میکرد یهویی حالش بد شد و ما رو اتاق بیرون کردن😭😭😭😭😭

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
آخه عزیزم. از روزای قبلش حتما یه سری علایم داشتن ولی سهل النگاری کردن😢

بابام حالش خیلی خوب بود قبل فوتش نیم ساعت دخترامو برد  مغازه بین راهی براشون کلی خوراکی خریدخواستم عکس بگیرم گوشیم خاموش شد شارژش تموم شد گوشیشو داد به من گفت بیا  با گوشی من عکس بگیر از منم چند تا عکس  بگیر عکسامونو گرفتیم 

رفتم تو اتاقک مسجد گوشیمو بزنم به شارژ واومدم دیدم دراز کشیده داره نفس عمیق با صدا ی بلند میکشه ترسیدم رفتم بالا سرش دیدم سرد ویخ شد چشماشو بست وبیحرکت شد چقد جیغ داد کردم مردم صدا کردم  برادرم که شوکه شد نمیدونست چیکار کنه مادرم حالش بد شد تا آمبولانس رسید یه ساعت طول کشید چون خیلی از شهر فاصله داشتیم 

آمبولانس هم تا اومد احیاش کردن ولی دیگه قلبش نزد 

خدایا شکرت  
آره واقعا سخته منم آخرین لحظه ای که بابام زنده بود تو اورژانس 5 روزی که تو کما بود تک تک اون لحظه ها ...

واقعا خیلی سخته خیلی خدا پدرتونو بیامرزه😭😭😭😭

خدایا شکرت  
خدابیامرزدشون چطوری بعد برگشتید شهرتون

پرستارای آمبولانس راضی نشدن بابامو ببرن زنگ زدن آمبولانس نعش کش بعد یک ساعت اومد 

بابامو منتقل کردن سردخونه شهر شاهرود  دیدن تو شهر غریبیم وکسی رو نداریم چقد کمکون کردن  مارو بردن پزشکی قانونی برای گرفتن برگه ی فوتی پدرم کارامدنو انجام دادن چون ماتو شوک بودیم وهیچ جا رو نمیشناختیم همش آروممون میکردن برادرم رانندگی  میکرد دنبال آمبولانس حرکت میکردیم تا کارامون تموم شد آمبولانسو کرایه کردیم  بابامونو اوردیم  برگشتیم شهرمون خاکش کردیم دوروز تو راه بدون توقف بودیم تا رسیدیم 

خدایا شکرت  
 خدا پدر عزیزت رو بیامرزه و به شما هم صبر بده درکت میکنم عزیزم،منم مادر عزیزتر از جانم و از دست ...

ممنون عزیزم خدارفتگان شمابه خصوص مادر عزیزتونو رو هم بیامرزه ❤

خدایا شکرت  
ممنون مهربون  خدا سایه عزیزاتو از سرت کم نکنه

الهی بمیرم برای دلت ،فقط خدامیدونه چه رنجی کشیدی عزیزدلم که اشکهام سرازیرشدن ازتصورش ،منم مادرموفقط 42سالش بودومنم بچه بودم ازدست دادم بلافاصله زن بابای بدجنس وبدذات امد....،خدابهت آرامش بده وروح پدرعزیزتوباامام رضا محشورکنه انشاالله ،مرتب ازطرف پدرت صلوات بفرست تااجرشوبگیره ودعات کنه ،خداتنهات نمیذاره غصه کمتربخورعزیزم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه