2777
2789

خیلی از ما در بعضی مواقع زندگی با مشکلاتی از طرف همسر  خود مواجه میشیم...اینجا چندتا نکته رو واستون اوردم واسه اینکه زندگی مسالمت امیزی داشته باشید.امیدوارم به دردتون بخوره🙏

۱.به همسر خود وابسته نباشید

مردان زنان مستقل را بیشتر از زنانی میپسندند که همیشه به انها متصل هستند.البته به این معنا نیست که زن با تموم قدرتش بگه من میتونم گلیم خودمو از اب بکشم بیرون نع اصلا...مثلا ازینکه شما پول خرج کنی و بگی من خودم میتونم واسه خودم زندگی کنم متنفرن.همونجوری که اگه رفت خونه مادرش میگید من نمیتونم بدون تو بخوابم.هرچیزی معتدلش خوبه

۲.به ظاهر و اراستگی خود اهمیت بدین

هرچقدرم که کار داشته باشید ؛ سرکار باشید ؛ بچه داشتع باشید بازهم دلیلی برای ( وقت نمیکنم به خودم برسم) نداریم..مردها از زنای شلخته اصلا خوششون نمیاد.خودم چندوقت پیش یه زنیو دیدم با خواهرش اومده بود خرید و یه لباس بُنُجل و رنگ و رو رفته برداشته بود‌.خواهرش گفت این چیه برداشتی ب این زشتی زنه گفت میخوام تو خونه بپوشم جلو شوهر که اشکالی نداره بیخیال بابا!!! درحالی گه این چیزا خیلیم تاثیر داره.شما باید توی خونه به همون اندازه مرتب باشید که بیرون از خونه هستید

۳.علاوه بر خودتان ؛ خانه تان را نیز مرتب و زببا نگه دارید.

یکی از فامیلای خودم با اینکه یه خانم خونه دار هست ساعت ۲ ظهر از خواب بیداردمیشه و یه چیزی هول هولکی میخوره و میشینه تلویزیون میبینه.چند ساعت بعد همسرش گرسنه و خسته میاد خونه و میبنیه هیچی توی اشپزخونه نیست واسه خوردن..خودتون بودید چه حالی میشیدید؟ پس اگر خانه دار هستید مسئولیت پذیر باشید.اگه شاغلید کاررو با همسرتون شریک بشید.

۴.اعتدال رو در همه چیز رعایت کنید.حتی خوشگذرونی!!!

بعضی خانما تمام روز هفته رو با دوستان و خواهرشون بیرون هستند و مشغول خرید و خوش گذرونی.من خودم یکی از اقوام نزدیکمون انقد غرق خوشگذرونی با دوستاش بود کع شوهرش عصبانی شد و رابطشون یه مدت شکر آب شد.یادتون باشع شما دیگه یه زن مجرد نیستید!!شما متاهل و متعهد شدید و مسئولیت های جدیدی دارید.البته این به این معنا نیست که خوشگذرونی رو کنار بزارید.هردوی شما نیاز به وقت گذروندن با دوستان و اشنایان هستید.اما معتدل!!!مثلا ۲ روز در هفته رو به این کار اختصاص بدید‌.باور کنید این برای هردوی شما لازم هست 🤗

اگه از این تاپیک راضی بودید من بازم پست میزارم تو همین تاپیک😊

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خیلی خوب بود عزیزم  لایکم کن و بازم بزار😍😍

قابلتو نداشت خوشگلم...چشم دارم تایپ میکنم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه مطلب بالا :

۵.مردها اصلا از زنایی که از خانوادشون بد میگن خوششون نمیاد

اکثر خانمها یک عادت بد دارن.نمونش دخترعمه خودم.مدام پشت سر خانواده شوهرش حرف میزنه و مادرشوهرشو با مادر خودش مقایسه میکنه.همش میگه مادرشوهرم رفت مسافرت ولی مامان من نمیره...مادرشوهرم کلی جهیزیه واسه دخترش گرفت ولی برای من نگرفت.و....لطفا این عادتتونو کنار بزارید.زندگی هرکسی به خودش مربوطه.توی حیطه زندگی شما فقط همسر شما دخیل هست و نه هیچگس دیگه

۶.مدام شوهرتونو با شوهرای بقیه مقایسه نکنید

هی نگید شوهر فلانی مهندسه.شوهر دخترعمه ی پسرعموی من حقوقش ۲۰ میلیونه.اینکار فقط غرور شوهرتونو بهم میریزه و دنبال کسی میگرده که اونو همینحوری بخواد

۷.هرچقدم زندگیتون نامناسبه همش سرکوفتشو به شوهرتون نزنید

اگر تقصیر اون نیس هی نگید زندگی من چرا فلانه من تو خونه پدرم ملکه بودم و...

بجاش بگید : باهم درستش میکنیم...نگران نباش درست میشه

گفتن جملات ملامت امیز باعث میشه شوهرتون ازینکه نتونسته خوشبختتون کنه احساس ننگ کنه

عزیزم تاپیکت مفیده گلم خسته نباشی😗🌹🌹  فقط چه جالب برا هرمثالت یه فامیل و آشنا داشتی تجربه کر ...

فدداتشم گلم😍😍

اره اینایی که دارم میزارم تجربمه

همه خانم های نزدیک و فامیل تون این عادت دارن یعنی؟

بله.من دارم از رو تجربه هام مینویسم

همه خانم های نزدیک و فامیل تون این عادت دارن یعنی؟

هرکدومشون یگی ازین عادات غلطو دارن

ادامه مطلب: 

۸.بزارید حس کنه مواظبتونه

بزارید حس کنه تنها تکیه گاهتون اونه.بزارید حس کنه کنارش احساس امنیت داشته باشید.

۹.اعتماد بنفس همسرتونو بالا ببرید

بهش علاقه نشون بدید.بعضیا میگن ثابت کردم که دوسش دارم.اره این کارم درسته اما تاثیری که وقتی جمله دوستت دارم به زبون میارید خیلی بیشتر از کار عملیه.پس همین الان شروع کنید و بهش انرژی بدید

۱۰.وقت گذروندن رو فراموش نکنید

زندگی فقط کار کار کار کار نیست.شما متاهل نشدید که همش بیرون از خونع باشید و فقط اسم همسرتون تو شناسنامه باشه.وقت بگذرونید و تفریح کنید.مهم نیس چه موقع.هرموقع که وقتشو داشیتد شروع کنید

2790
2778
2791
2779
2792