2777
2789
عنوان

💙💘💜به دست آور دل من را چه کارت با دلِ مردم!💜💘💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 251 پست
دنیا دیگر مثل تو ندارد ندارد نمیتواند بیارد دلا همه بی قرار عشق است اما دلی که واسه تو بی قرار اس ...

😉

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از «غمگينىِ اشعار خود» شرمنده ام مَردُم هميشه قبلِ مُردن ، ذوق هم از شوق مى اُفتد #مهدى_خداپرست

صفائی بود دیشب با خیالت خلوت مارااا 

ولی من باز پنهانی تو را هم آرزو کردم 

شهریار

🥀 🍁 🥀 باز با گریه به آغوش تو برمی‌گردم چون غریبی که خودش را برساند به وطن #فاضل_نظری 🥀 🍁 🥀

تو را محبتِ من رام کرده، می‌دانم
که اختلاطِ تو با من به اختیارِ تو نیست

تو از کجا و محبت کجا و مهر کجا؟
به من گذار که کارِ من است، کارِ تو نیست

#طوفی_تبریزی
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌿

🌷 🌾 🌿 نمیخواهم ڪسانے را ڪہ امروزند و فردا نہ ترا خواهم ڪہ دے بودے و امروزے و فردایے #اوحدے_مرا ...

ناز کنی نظر کنی، قهر کنی ستم کنی

گر که جفا گر که وفا، از تو حذر نمیشود

داغ که دارد این دلم، داغ تو و خیال تو

بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

🌷🌷🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
به خیر میشود این شب های خوب دلتنگی...!

🍂🍃🍂🍃🍂

صبح ما خیر است ای یاران ز پیغام شما
جان ما مست است دایم از می جام شما

کام ما هر صبح شیرین گردد از پیغامتان
چون عسل شیرین کند یزدان ما کام شما

✍ #لا_ادری

🍂🍃🍂🍃🍂

اهل دلیا😁

تو بیشتر😁😄

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مرا محتاج رحم این و آن کردی، ملالی  نیست توام محتاج خواهی شد، جهان دارِ مکافات است... 👤 فاضل ...

🌷 🌾 🌿

لب بسته ما بیخبر از راز جهان نیست

بسیار بود حرف کسی را که زبان نیست

#صائب_تبریزی
🌷 🌾 🌿

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز