2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂اصلش همونه

اره اره موافقم 😄😂😂فقط باماسک برین کرونا در کمینه 😉😅😂😂😂

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
خیلی استرس داره نههههه ؟؟؟ تاحالا تجربه نداشتم ولی فک کنم اگه موقعش برسه دیوونه شم از استرس

ببین خیلی استرس داره

وقتی پیشش میشینم دستامو با ناخن میکنم بدبخت دلش میسوزه دستامو دو دستی میگیره نکنم😐😐😐

ع ینی چی

آخه خودش نتونست منو برسونه تاکسی سوار شدم برگشتنی راننده دوبار یه مسیر و رفت گفتم ببخشیدفک کنم اشتباه اومدین؟ گفت دیدم خوشگلی یه دوری بزنیم.منم گفتم نگه دار پیاده شدم در ماشینش رو کوبیدم رفت .وایسادم کنار جاده خیلی اعصابم خورد شد .امروزم که رفیقم زنگ زد تعریف کردم گریه کردم گفت چرا گریه می‌کنی بهت دست درازی کرده مرتیکه توروخدا بگو .گفتم نه ولی تو مقصری. 

ببین خیلی استرس داره وقتی پیشش میشینم دستامو با ناخن میکنم بدبخت دلش میسوزه دستامو دو دستی میگیره ن ...

😦 منم عادت دارم موقع استرس پوست لبمو اینقد میکندم که خون میاد 😐

♥️Why Me♥️