2777
2789
عنوان

ضایع شدم یعنی🥴😑😩

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا. . اگه رو پوستت بریزه وایتکس ک ملتهب میشه بدتر . . میسوزه و میخاره. . اون ینی لخت میکنه خودشو ک روشورو بشوره؟ ؟ ؟ بیخیال باااااا اتفاقا باید دستکش و لباس داشته باشی ک با بدنت برخورد نکنه موادش

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

همه مشکلا از زیاد حرف زدنه 

البته ببخشید اینو گفتم 

ولی اخه واسه چی اطلاعات اضافی میدی 

بعدشم جاریت چقد کثیفه که حاضره ابو وایتکسو گندو کثافط به بدنش بخوره ولی لباسش چیزی نیشه 

شما باید از روش پیشبند میبستی

یعنی لخت دسشویی میشوره؟؟؟    

اره گفت اخرشب همه ک خوابن لباسامودرمیارم میشورم😐

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
همه مشکلا از زیاد حرف زدنه  البته ببخشید اینو گفتم  ولی اخه واسه چی اطلاعات اضافی میدی&n ...

اهوم یادم رفت..من اصلاادم پرحرفی نیستم بخدا..همش اون سربحثووامیکنه..ولی ایندفعه گندزدم😒😒

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

وا چیه مگه عزیزم اصلا مهم نیست 

جاریم یک ادمه مثل ما غولش نکن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
واا. . اگه رو پوستت بریزه وایتکس ک ملتهب میشه بدتر . . میسوزه و میخاره. . اون ینی لخت میکنه خودشو ک ...

اهوم منم تعجب کردم لابداینجوری راحتره