mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان ضایع شدم یعنی🥴😑😩 | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 31 پست ظهری داشتم روشویی دسشویی میشستم باوایتکس که یخورده پاشیدرولباسم ووایتکسی شدبعدش دیدم البته..غروب توحیاط باجاریم بودیم گفتم لباسم وایتکسی شدواینا..بعدگفت من اصلالباس نمیپوشم موقع دسشویی شستن یه موقع میپاشه رولباسم و..الان تودلش میگ چقددختره کثیفه لباسشم درنیورده اخه نشونشم دادم😖😣..اصلایادم رفت به کل😩😩اخه بگواحمق چیکارداشتی بگی لباسم اینجوری شده😡😡🤦♀️🤦♀️😭😭 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/04/31 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوجونم عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2210 ن چراضایع بشی.منم لباس ام ودرنمیارم.نهایتا1پیش بندببندموقع تمیزکاری ک لباس هات آسیب نبینه عشقم همسر م♥♥
گیلاس_مهربون عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 15673 یعنی رو بدن بپاشه بهتره😐 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
خیارچنبر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1505 همیشه شستن سرویسها رو بذار آخر شستی برو حمام دوش بگیر از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید!
سوولینا عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1935 غصه میخورم ک..پیش خودش چه فکری میکنه الان😓😓 داره به مسائل خودش فکر میکنه لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید. ان شاءالله حاجت روا بشین
یارا_یارا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9364 واا. . اگه رو پوستت بریزه وایتکس ک ملتهب میشه بدتر . . میسوزه و میخاره. . اون ینی لخت میکنه خودشو ک روشورو بشوره؟ ؟ ؟ بیخیال باااااا اتفاقا باید دستکش و لباس داشته باشی ک با بدنت برخورد نکنه موادش باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
ashegh70000 عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 4301 همه مشکلا از زیاد حرف زدنه البته ببخشید اینو گفتم ولی اخه واسه چی اطلاعات اضافی میدی بعدشم جاریت چقد کثیفه که حاضره ابو وایتکسو گندو کثافط به بدنش بخوره ولی لباسش چیزی نیشه شما باید از روش پیشبند میبستی
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 یعنی لخت دسشویی میشوره؟؟؟ اره گفت اخرشب همه ک خوابن لباسامودرمیارم میشورم😐 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
خیارچنبر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1505 منم لخت میشم واسه ششتن سرویساعجیب نیست اصلا از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید!
سحرsaharr عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 515 https://www.ninisite.com/discussion/topic/4738807/اونایی-که-زیر-بغلشون-عرق-میکنه-تو-تابستون-بیان-بگم-چیکار-کنن?postId=146974125
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 همه مشکلا از زیاد حرف زدنه البته ببخشید اینو گفتم ولی اخه واسه چی اطلاعات اضافی میدی&n ... اهوم یادم رفت..من اصلاادم پرحرفی نیستم بخدا..همش اون سربحثووامیکنه..ولی ایندفعه گندزدم😒😒 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ایلیاجوووووونی عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 35183 وا چیه مگه عزیزم اصلا مهم نیست جاریم یک ادمه مثل ما غولش نکن ❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 واا. . اگه رو پوستت بریزه وایتکس ک ملتهب میشه بدتر . . میسوزه و میخاره. . اون ینی لخت میکنه خودشو ک ... اهوم منم تعجب کردم لابداینجوری راحتره گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍