2777
2789

ابزار برنامه نینی بان که تعیین جنسیت میکنه چند درصد درسته

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم....بنظرت بهترع اول پیش دکترم برم یامستقیم آزمایشگاه؟؟؟ ببخشید سرتو دردآوردم

اگه دوس داری برو پیش دکتر ولی بنظر من هروقت از بارداریت مطمعن شدی برو زیر نظر دکتر

عزیزم نمیدونم چرا گفته مشکوکه چون عددت ماشاالله خیلی خوبه من سر دخترم ۹۸ بود نگفت مشکوک و باردار بودم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام عزیزم... 

حالت خوبه؟ ازمایشو تکرار کردی؟ الهی خدا اولاد سالم و صالح بهت بده. 

لطفا برای منم دعا کن حالت تهوع بیچاره ام کرده. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیزم...  حالت خوبه؟ ازمایشو تکرار کردی؟ الهی خدا اولاد سالم و صالح بهت بده.  لطفا ...

سلام عزیزم..اره تکرار کردم مثبت بود این دفعه دیگه بالای هزار بود ...مرسی عزیزم

ایشالا ک ویارت برطرف بشه و زود حالت خوب بشه و خدا یه بچه صحیح و سالم بهت بده

سلام عزیزم..اره تکرار کردم مثبت بود این دفعه دیگه بالای هزار بود ...مرسی عزیزم ایشالا ک ویارت برطرف ...

سلام... مبارکت باشه عزیزم. خیلی انتظار ازار دهنده ای رو تحمل کردی. خیلی مبارکت باشه. الهی خدا نور چشمی روزیت کنه که هم خودش عاقبت به خیر بشه و هم افتخار شما باشه. الهی از یاران بلکه از سرداران امام زمان باشه. 

ان شاءالله شما روزای خوبی رو داشته باشی. فکر کنم نهایتا سه چهار هفته با هم اختلاف داشته باشیم. خیلی مراقب خودت باش. کار سنگین نکن. میگن سه ماهه اول خیلی حساسه. قرص یدوفولیک روزی یکی یادت نره. البته اگه دکترت هنوز چیزی نگفته همون اسید فولیک رو بخور تا خودش بگه. مراقب خودت باش مامانی. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی