2777
2789
عنوان

خونه نو

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 27 پست

خونه نو مبارک 

خوشبختم ماهم یکماه اومدیم تو خونه ی خودمون البته با کلی قسط وقرض ولی بازم خدارو شکر

ماهم مرغ سربریدیم مامانم تمیزش کرد دادیم ب ی نیازمند

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکتون باشه. بهترین لحظه ها را داخل خونت واشته باشی با سلامتی در کنار عزیزانت. عزیزم یه صدقه در حد ...

منم تو همین فکر بودم ولی گفتم شاید از دلشون نگیره نخورند یا مثلا بگن این چقد بی فرهنگه تو این کرونا غذا نذری میده؟

یعنی شما گوشت نمیخوری😲

عزیزم گوشت خوردن چه ربطی داره به کشتن الکی یه حیوون جون من خونه خریدم ماشین خریدم اخه چه رسم اشتباه بدتر اه اون حیوون زندگی ادمو‌ میگیره 

تو خیابون که راه میرم مثلا یه ماشین نو میبینم رو پلاکش خونی اخه این چه کاری خوب مسلمون هستیم هیچ جای دنیا همچین کاری نمی کنن البته شبیه این رسم ما مکزیکی ها هم دارن اونام گردن مرغ تو شادیلشون میشکونن سر میبرن 

اخه چرا !  

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
یه دونه یا چند تا؟به همسایه ها ندادین؟

نه عزیزم یه دونه مرغ خریدیم

پرسوجو کنید تو محله ببینید کی واقعا محتاج ونیازمنده بدید ب اون ثوابم داره 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
عزیزم گوشت خوردن چه ربطی داره به کشتن الکی یه حیوون جون من خونه خریدم ماشین خریدم اخه چه رسم اشتباه ...

منم دوس ندارم خون ریخته بشه پولشم ندارم ولی یه نذر و دادن صدقه به نیازمند رو قبول دارم

منم دوس ندارم خون ریخته بشه پولشم ندارم ولی یه نذر و دادن صدقه به نیازمند رو قبول دارم

افرین به تو خانوم خوش قلب ایشالله که همیشه شادی و سلامتی و برکت باشه براتون ❤️

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
اسمو عوض كن بزار لاغرووو  همش خونه 😐😂 ولي حال و حوصله ندارم🤷🏻‍♀️☹️

عصيصم نبينمت بي حال ها

تو كجا منو ديدي😂😂

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.