2777
2789
اینا کلا میخوان ازمایش سلفری یا امینو سنتز بدن  کلا میگن امکانش هست مشکل نداشته باشه تو ازمایش ...

اره ،اگر سنشون بالا نباشه، سابقه سندروم هم نداشته باشن در خانواده ها، امکان 90درصد به بالا سونو خطا کرده، اغلب امینو سنتر هام سلامت بچرو نشون میدن، کم پیش میاد سندرومی باشه بچه

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
بر من ۲/۹۰,حتی ۳گفت ،ولی توی عکس واضح بود خیلی فاصله داشت آب پشت گردنش ،خیلی ترسوندنم ،ولی شکر خدا س ...

وای خدا از دهنت بشنوه 

تو رو خدا براش دعا کن اونم مثل تو بدون مشکل باشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا کلا میخوان ازمایش سلفری یا امینو سنتز بدن  کلا میگن امکانش هست مشکل نداشته باشه تو ازمایش ...

تا ج ازمایش بیا امکان داره خیلی اذییت شن برای همین میگم جای دیگم سونو بدن ک خیالشون کمی راحت تر شه

اره ،اگر سنشون بالا نباشه، سابقه سندروم هم نداشته باشن در خانواده ها، امکان 90درصد به بالا سونو خطا ...

وای خدا روشکر 

نه سندرومی نداشتیم . سنه خواهرمم کمه ۲۱ سالشه 

ایشالله

میخوان ازمایش سلفری یا امینو بدن  کلا من نگرانشم میگم احتمال داره مشکلی نباشه سقط نکنه؟

اره بابا،مطمئن باش هییییچ مشکلی نیس بهت قول میدم، مث خواهر شما ذد زیاد دیدم، میگم ک اغلب نی نی ها سالم بودن

وای خدا از دهنت بشنوه  تو رو خدا براش دعا کن اونم مثل تو بدون مشکل باشه

انشالله ،ببین من تازه انجام دادم ،ارژانسی جواب خواستم ،خیلیا مثل من اومده بودن آن تی هم بالای ۳بود همه ،اصلا هم درد ندارع خیلی راحت بود فقط باید استراحت کنه بعدش ،همین 

وای خدا روشکر  نه سندرومی نداشتیم . سنه خواهرمم کمه ۲۱ سالشه  ایشالله

اوووووو،پس حله، مطمئن باش، 

وای خدا روشکر  نه سندرومی نداشتیم . سنه خواهرمم کمه ۲۱ سالشه  ایشالله

اصلا یه چیزی بهت بگم خیالت و راحت تر کنم، تا چند سال پیش غربالگری ان تی فقط مخصوص خانمای بالای 35سال و افرادی ک در خانواده ی خودشون یا همسر سابقه ابتلا ب سندروم داون داشتن میدادن این سونو رو، الان ب خاطر پول گرفتن از مردم اجباری کردنش، اصلللا ناراحت نباش، سااالمه سالمه

نه گفتین برن چند تا جای دیگه سونو بعد سقط کنه

بنده خود مادر منظورم بود، عزیزانی هستن ک ناامید میشن و انجام ازمایش و بی مورد میدونن  و ب همون یه سونو اکتفا میکنن، بنده گفتم اگر از اون دسته افراد هستند به یک سونو اکتفا نکند، خود استارتر متوجه منظور بنده شد، شما چند بار دیگ متن بنده رو بخونید و متوجه منظور درست بنده بشید انشاءالله 

اصلا یه چیزی بهت بگم خیالت و راحت تر کنم، تا چند سال پیش غربالگری ان تی فقط مخصوص خانمای بالای 35سال ...

وای خدا از دهنت بشنوه