2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حدود ۲۰ سال پیش تعریف میکردن ....ولی دختر خودمم که ۸ سالشه تو سونو اول گفت پسر بعدیا گفت دخمل😉😄

اهااا الان علم پیشرفت کرده و سونو ها کیفیت بالایی دارن . امکان اشتباه کردن نیس

شك دارم عزيزم چون تمام ويار و حالاتم و ظاهرم حتي تكون خوردن خودش با دخترم فرق ميكنه

عزیزم اون طبیعت بچه اته اصلاا ربطی به تکون و ویار و چیزای دیگت نداره....دخمل که خووووبه...خدا حفظش کنه الهی😍😍

اهااا الان علم پیشرفت کرده و سونو ها کیفیت بالایی دارن . امکان اشتباه کردن نیس

بله الان فک میکنم به صفر رسیده ولی بازم اشتباه هس نمونه اش تو غربالگری که درصد اشتباهش واقعا بالاس که حتی بچه سندورمی رو و سوراخی قلب و بچه ای که قوزک پشت داشته تشخیص نداده البته نمیگم همه جا ولی بازم هس اشتباه 

اخه ندونسته میگین الان جوری شده که پسرا جزء بچه حساب نمیکنن خدا به ادم از هر دو میوه بده .شرمنده با ...

شما طوری با من برخورد کردین که اگه منم متقابلا برخورد میکردم بحث بزرگی پیش میومد و هردو قطع کاربری میشدیم اما من اینکارو نکردم

شما ندیدی کسایی رو دورو برت که چقدر جنسیت دخترو خار میکنن و براشون بچه پسر خیلی مهمه.وگرنه بچه باید سالم باشه و صالح جنسیت اصلا مهم نیست.

متاسفانه جنسیت پسر برای بعضیا خیلی مهمه نه علاقه

بله الان فک میکنم به صفر رسیده ولی بازم اشتباه هس نمونه اش تو غربالگری که درصد اشتباهش واقعا بالاس ک ...

بله عزیزم . واسه همون دکترا میگن تو کل بارداری فقط یک جا واسه سونو نرین و جاتون رو عوض کنین

عزیزم اون طبیعت بچه اته اصلاا ربطی به تکون و ویار و چیزای دیگت نداره....دخمل که خووووبه...خدا حفظش ک ...

حتي سر دخترم ديابت داشتم كنترل با انسولين سر اين يكي قندم كاملا نرمال

واسه فامیل ما میگفتن پسره 22 سال پیش

ولی وقت زایمان دختر شد

خونواده شوهرش بیمارستانو گذاشته بودن رو سرشون که بچه مارو عوض کردن

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...

عروس جاری ام اشتب گفتن دختر بهش گفتن پسر بدنیا اومد 😂😂😂ولی اون یه.دونه سونو بیشتر نبود الانم بچه اش پنج شیش سالشه مال ابجی.امو درست  حدس زدن برادرزاده امم درست گفتن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹