2777
2789
عنوان

فقط افراد بالای 35 سال جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 21 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر ببینید آدمای موفق مشهور تو سن شما چیکار میکنن 

خیلیا تو این سن تازه میرن ادامه تحصیل میدن میرن باشگاه ب هیکلشون میرسن .

36_35_30 بالاتر پایین تر حتی40 و 45 سنی نیس 

اگ ب موقع ب هرچیزی ک تو سن خودتون لازم بوده رسیده باشین ازدواج اشتغال تحصیل فرزند 

اگ احساس نکنی عقبی حس بدی نباید بده ب آدم .

عمر صرف کردین خب الان موقعیتهایم بدست آوردین .

مثل همسر ،فرزند، شغل، موقعیت اجتماعی.، خانوادگی.

حای مالی .

حالا وقتشه ب خودتون برسین یه بوتاکس .یه لیزر یه تزریق ژل برا لب .حتی تغیر تتو ابرو .کاشت ابرو .

کارای زیبای رو مژه 

یه کاهش وزن .

همش میشه یه تزریق انرژی و انگیزه  جدید برا زندگی.

خانوم 70 ساله ک کوهنوردی میکنه 

یا زن نود ساله ژاپنی ک تازه پزشکی رو تموم کرده اینا رو الگوی خودمون کنیم .

حتی مهتاب کرامتی سن# _فقط_یه_عدده

باور_کن#  

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

من 29 سالمه همش فکر میکنم فقط برای دنیا نميشه زندگی کرد آدم برای آخرتش باید خودش و آماده کنه برای روز قیامت باید آماده باشم نمازم همش باید سروقت بخونم قرآن بخونم از زندگی لذت ببرم

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️

دوست عزیز، من مهر ماه چهل ساله میشم، کلی آرزوهای قشنگ هنوز دارم، با دخترم تو پارک پا به پا بازی می‌کنم، سر میخورم، تاب میخورم، تو سن شما تازه خانمها دنبال بچه دار شدن، ازدواج، درس خوندن هستند، از زندگی لذت ببرید، مرگ به سن و سال نیست، آدم وقتی روحش مرد، دیگه مرده، من بنا به شغلم با بیماران زیادی سر وکار دارم، گاهی تو جوونی دلمرده هستند، گاهی تو هشتاد سالگی با پادرد و همه چیز هنوز شاد و سرزنده، لذت ببرید