2789
عنوان

بحث کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 62 پست
کمک میخوام حتی پارسال نذر هم کردم نمیشه داد و بیداد نمیکنه امروز من شروع کردم میدونم ۸۰ درصد من مقصر ...

وای منم مث توام واقعا نمیدونم باید چیکار کنیم 

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینطوری که عصابتونو بهم میریزید 😐من اصلا هیچی نمیگم نگاه میکنم بش اخرم که زیاد قر میزنه گریه میک ...

من اگا گریه کنم میکشه منو میگه گریه نکن اعصابمو خورر میکنی گریه کنم بدتر میشه

نمیتونم برم راستیش تا حالا بهش نگفتم دوس دارم مشاور برم اما نمیشه

من گفتم بش میگه خودت برو من ک اخلاقم خوبع😓😓😓من میگم ینی چی نکنه اخلاقه من بده و باز دعوا

حالا از این به بعد یه صلوات بفرس نفس عیق بکش گناه داره باش بحث الکی نکن 

بخدا میخاا ولی نمیتونم الان امروز بگم دیروز ما جنگل بودم. امروز هم پسر خواهرش گفته بریم جنگل اب تنی اینم میخواسنه بره منم سر اون بحث کردم گفتم نمیری چرا باید بری منو نمیبری و فلان اینم میگه حسادا میکنی چی بگم والا من میگم اونم عصبانی میشه

من گفتم بش میگه خودت برو من ک اخلاقم خوبع😓😓😓من میگم ینی چی نکنه اخلاقه من بده و باز دعوا

من راضیم فقط خودم برم اون نره اما نمیتونم بهش بگم یعنی تا حالا نگفتم

بخدا میخاا ولی نمیتونم الان امروز بگم دیروز ما جنگل بودم. امروز هم پسر خواهرش گفته بریم جنگل اب تنی ...

حالا شاید دوست داره یکمم تنها باشه با دوستاش زندگی و بهش زهر نکن میدونی عزیزم با مرد همیشه باید کنار اومد مگه کم گرفتاری دارن تو این دور زمونه؟ قلب خونه زنه البته اینا نظر منه بنظرم مردو باید باهاش راه اومد تا اونم عوضشه باش لج بازی به هیجا نمیرسه ادم 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور :) 
حالا شاید دوست داره یکمم تنها باشه با دوستاش زندگی و بهش زهر نکن میدونی عزیزم با مرد همیشه باید کنار ...

من دل ندارم واسه خودم دومیدانیست و مربی بودم از وقتی عروسی کردم نزاشت ادامه بودم زبان خونده بودم نزاشت برم تدریس میخواسم برم خیاطی یاد بگیرم نزاشت از اینترنت یاد‌گرفتم سرم گرم شه من دل ندارم من نمیخوام با دوستام باسم امدم یه شهر دور هیچ کدوم دوستامو نمیبینم و نمیزاره حتی برنامه مجازی نصب کنم حداقل باهاشون جرف بزنم منم پوسیدم بخدا ایتطوری میکنه باعث میشه من فقط به خودس تکیه کنم بهش گیر بدم 

😂😂😂خدا صبرش بده 

اره خداییش😂😂ولی خدایی اونم خیلی ی بحثو کش میده اصن ول نمیکنه خیلیم لجبازه منم از اون بدتر دوتامون کپ همیم فک کنم چون تو ی ماهیم اینطوره