2777
2789
عنوان

از صبح دارم گریه میکنم خیلی حالم بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 24 پست
سرنوشت همینه،فقط باید برا آرامش مادرش دعا کردوگرنه اون طفل معصوم که جاش خوبه... شمام غصه نخور. فقط د ...

خدا فقط دل داغ دیدشو اروم کنه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

میشه واس شفای منم دعا کنین با دلای پاکتون🙏

ایشالا بحق خانوم فاطمه زهرا همه مریضا شفا بگیرن🙏

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لینکش میدی

https://www.ninisite.com/user/719e384d-352b-46ec-be8e-9442fd2d4127/مامان-آلا2018

خدا فقط دل داغ دیدشو اروم کنه 

ان شالله.. شمام دلتو بزرگ کن.. معلوم نیست روزگارچه روزهای سخت،تلخ،وصدالبته شیرین برا هرکدوممون کنارگذاشته.. فقط باید بتونیم کناربیایم و بپذیریم.. 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
خب نخون دیگه😶

خیلی واسش نگرانم میشینم سرنماز بخدا میگم فقط خودت دل این مادرو اروم کن 

من خودم مادرم بچم یه واکسن میزنه بخدا از شب قبلش ک میخام ببرنش واکسن بزنه ناراحتم حالا فکر میکنم این مادر چی میکشه😑

خیلی واسش نگرانم میشینم سرنماز بخدا میگم فقط خودت دل این مادرو اروم کن  من خودم مادرم بچم یه و ...

اون انقد بچش جلو چشمش زجر کشید که وقتی فوت شد میگف خداروشکر حداقل دیگه عذاب نمیکشه

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم🙁⁦♥️⁩
https://www.ninisite.com/user/719e384d-352b-46ec-be8e-9442fd2d4127/مامان-آلا2018

وووووای جیگرم سوخت گریه ام واینمیسته خدافقط به مادرش صبربی پایان بده خیلی سخته خیلی مانمیتونم هرچقدرم که بخوایم ورکش کنیم روحش شاد

💔
وووووای جیگرم سوخت گریه ام واینمیسته خدافقط به مادرش صبربی پایان بده خیلی سخته خیلی مانمیتونم هرچقدر ...

من فشار دارم انقد گریه کردمو ناراحت شدم حس میکنم فشارم رفته بالای شونزده هفده سرم داره منفجر میشه

من فشار دارم انقد گریه کردمو ناراحت شدم حس میکنم فشارم رفته بالای شونزده هفده سرم داره منفجر میشه

اره میدونم منم امروزخیلی پرانرژی بودم ولی الان که خوندم خیلی حالم گرفته شددیگه عزیزم کاری ازدست هیچ بشری برنمیادجزدعاکردن برای مادرش که خداهمون فرشته روبراش بفرسته صحیح وسالم😞

💔