2777
2789
چمدونم چی اضافه میشه  بگو بگو من دوست دارم میخام بچها خوابشون نبره

😐😐

دوست عزيز الان من نه ميدونم شما منو مسخره ميكنيد ن اينو ميدونم ك حرفاي منو باور دارين يا ن 

خب من ن شمارو تو دنياي واقعي ديدم ك شما با من مشكل دارين ن سما منو!!!

و لطف كنيد ي دليل منطقي بيارين براي من اخه شما وقتي رو صندلي خدا نشستي و اينقدر علمتون بالا رفته ك تشخيص دادين من دروغ ميگم حتما توانايي اوردن ي دليل منطقي رو دارين!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زود تمومش کردی  اه مثل این سریال مسخره های ایرانی خب یکم از عشقش میگفتی برات ولنتاین چی می ...

برام سر بريده مياورد🤫

من از رابطه ك تو سن ١٤ سالگي تجربش كردم گفتم اونم بنا بر اصرار دوستان عزيز! و ترجيح نميدم مفصل تر راجع جزئيات زندگيم بگم

شما ترجيحا خودتونُ به ي روان پزشك معروف معرفي كنيد 

و ياد بگيرين با كاسه پر به مردم حمله نكنيد 

و اينهمه انرژي منفي دور خودتون جمع نكنيد

خانم مثلا محترم ! 

اوه چه خدا پیغمبریش کردی اگر راسته ک به منچه اگر دروغه بازم به منچه این کارا چیه

ن خداييش خدا پيغمبريش نكردم😅

منتهي چون تا جايي ك من اطلاع دارم ك تنها خداست ك دروغ و راست ادما رو خيلي خوب ميدونه 

و شما همچين سعادتي نصيبتون شده ك اين علمُ داشته باشين اون نظرمو ارائه كردم!

من خیلی موضوع داشتم حتی از پیش آینه بین رفتن حالا بخاطر بی جنبه بودن افرادی نمیگم😶

بي جنبه بودن افراد جايي مشخص ميشه ك شما ي حرف منطقي رو بزنيد اونام خودشونُ نشون بدن 

ن اينكه وقتي شما لقب دروغ گو رو بهشون هديه بدين و اونا به شما جواب بدن دوست من❤️🥰