2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر ليلي مجنون ك نبود😂 الان تعريف ميكنم

😂😂😂😂😂باشه عزیزم 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

١٤ سالم بود 

ك خوابهاي عجيبي ميديدم يكي دنبالم ميكرد و ميخواست منو بيهوش كنه و موفق ميشد اگ من بيهوش ميشدم تويِ خواب بدنم ي جوري ميشد يكي بغلم ميكرد باهام رابطه داشت!

حاضرم قسم بخورم ك واقعييت داشت من حس ميكردم همه چيو 

ول كن نبود از همه متنفر شده بودم همش ميخوابيدم عاشق خوابيدنُ بودم 

پتوووو ننننن   من نمیتونم بخورمت دیگه    

میدوووونم...جن از پتو عبور نمیکنههه...گوووولت زدم😏😌😌

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
خواستی خوب بترسی جوری ک کلیهات احتیاج به دیالیز وقلبت احتیاج به ماساژ برو فیلم دابه وسجن روببین یه ...

وااای من عاااشقه فیلم ترسناکم.تاحالام از فیلمی نترسیدم جز یکی دو صحنه ی کانجورینگ.این ترسناکه؟؟😍😍

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
تکبیییر😂😂

از بچگی میترسیدم کامل میرفتم زیر پتو میگفتم جن و روح از پتوم رد نمیشن😂😂😂😂

با عمم و دختر عموم ميريم بيرون بعد به مامانم زنگ زدم ك مامان به بابا بگو بياد دنبالمون مامان از اشپزخونه بابا رو صدا ميزنه اونم ج ميده و ميگ ك باشه ميرم نيم ساعت بعد من باز زنگ ميزنم ميگم چيشد نيومد؟!مامان ميگ وا منكه بهش گفتم وايسا ميره تو هال ميبينه بابا نشسته ميگ سعيد چرا نرفتي بابا ميگ كجا؟

مامان ميگ دنبال دخترا

و تا نگو اون شخص بابام نبوده!!!!