2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا کیه؟ عسل کیه؟😂😂😂 مهم تکرار شدنشه ک تو روزاش و سال ب سال اتفاق می‌افته✋😎⁦❤️⁩

من دهه هشتادیا رو اینجوری،نازمیکنم..عذر..گفتی اتفاق میفته؟؟زهی،خیال،باطل عشقی..از،هردهه شصتی،فقط یدونه س..اونم واسه نمونه س

از کوزه همان برون تراودکه دراوست
خدانکنه گلم❤☺😂

مرسی بابت حمایتت 😂⁦❤️😻⁩😎💪

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
الان تو تاپیکا هفتادی ها بودی که ...از اونجا تا اینجا یه دهه اُفت کردی برادر😬

ایشون خودشون رو با جو محیط وفق میدن فدات شم😂😂😂🙈

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
مرسی بابت حمایتت 😂⁦❤️😻⁩😎💪

مادهه هشتادیا باید همه جا پشت همو داشته باشیم😉💪😎

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
مجهول الدهه😂😂

خالم ۳۰ اسفنده😂😂🙈

بنده خدا اصن براش ۴ سال ی بار تولد میگیرن

اون دیگه مجهول الماهه 😧😂😂🙈

مادهه هشتادیا باید همه جا پشت همو داشته باشیم😉💪😎

ای جووونم 

صددرصد 😎😻💪

خالم ۳۰ اسفنده😂😂🙈 بنده خدا اصن براش ۴ سال ی بار تولد میگیرن اون دیگه مجهول الماهه 😧😂😂🙈

😂😂😂فکر کن هر سال همه تولد میگیرن ،بعد باید کادو ببری .اونوقت تولد تو بشه هر ۴سال یکبار...

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷