2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طلا کیه؟ عسل کیه؟😂😂😂 مهم تکرار شدنشه ک تو روزاش و سال ب سال اتفاق می‌افته✋😎⁦❤️⁩

من دهه هشتادیا رو اینجوری،نازمیکنم..عذر..گفتی اتفاق میفته؟؟زهی،خیال،باطل عشقی..از،هردهه شصتی،فقط یدونه س..اونم واسه نمونه س

از کوزه همان برون تراودکه دراوست
خدانکنه گلم❤☺😂

مرسی بابت حمایتت 😂⁦❤️😻⁩😎💪

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
الان تو تاپیکا هفتادی ها بودی که ...از اونجا تا اینجا یه دهه اُفت کردی برادر😬

ایشون خودشون رو با جو محیط وفق میدن فدات شم😂😂😂🙈

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
مرسی بابت حمایتت 😂⁦❤️😻⁩😎💪

مادهه هشتادیا باید همه جا پشت همو داشته باشیم😉💪😎

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
مجهول الدهه😂😂

خالم ۳۰ اسفنده😂😂🙈

بنده خدا اصن براش ۴ سال ی بار تولد میگیرن

اون دیگه مجهول الماهه 😧😂😂🙈

مادهه هشتادیا باید همه جا پشت همو داشته باشیم😉💪😎

ای جووونم 

صددرصد 😎😻💪

خالم ۳۰ اسفنده😂😂🙈 بنده خدا اصن براش ۴ سال ی بار تولد میگیرن اون دیگه مجهول الماهه 😧😂😂🙈

😂😂😂فکر کن هر سال همه تولد میگیرن ،بعد باید کادو ببری .اونوقت تولد تو بشه هر ۴سال یکبار...

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷