2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس گفتن بچه بیار😭😭😭

1647 بازدید | 50 پست

چند وقتیه مامان میگه بچه بیارین چند بارم بهش گفتم شرایطش اماده بشه میاریم اما باز میگه البته فقط به من نه به شوهرم 

ولی خانواده شوهرم چند بار بهمون گفتن بچه بیارین یا هی مادرشوهرم نق میزنه به شوهرم که بسه دیگه بچه بیارین 

واقعا نمیدونم چی باید جواب بدم تا اینقدر اذیت نکنن 

اصلا بچه دوست ندارم 

از طرفیم پس اندازمون صفره هیچی نداریم که بخایم خرج کنیم 

همینو بگو بگو از نظر مالی فعلا شرایطشو نداریم

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

ما که تا ۷ سال بچه دار نشدیم هرکسی هم هرچی گفت محکم جلوشون وایسادیم و گفتیم فعلا میخوایم ۲ نفری زندگی کنیم 

به کسی چه ربطی داره زندگی خصوصی بقیع

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تصمیم گرفتیم5.6سالی بچه نداشته باشیم...دیگ نمیپرسن.اه چرااینقد دخالت میکنن اخه مگه همه قراره روا ...

من ماه اولی که ازدواج کرده بودیم ، مسومم شده بودم بعدمادرشوهرم میگفت حتما بارداری آخ جون میخوام نوه مو ببینم 🥴 ولی من بهش گفتم حالا حالاها خبری نیست 

من چی بگم که با وجود یه دختر پنج ساله خانواده شوهرم گیر میدن بچه دوم و بیارید تا دیر نشده

هرچی هم میگم تو این اوضاع مملکت و بی پولی بچه دوم ظلمه ولی همش میگن قرار نیست که از گشنگی بمیره.

انگار بچه فقط خرج شکمش .

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
 من ماه اولی که ازدواج کرده بودیم ، مسومم شده بودم بعدمادرشوهرم میگفت حتما بارداری آخ جون میخوا ...

😐...یعنی انگار همه بیکارنشستن که فلانی کی ازدواج میکنه خب حالا کی بچه دارمیشه حالا کی بچه دوم...😡یکی نیس بگه بابا به زندگیتون برسین یاحداقل یه بار گفتین بسه دیگ هردفعه ادمو میبینن باید بگن 

😐...یعنی انگار همه بیکارنشستن که فلانی کی ازدواج میکنه خب حالا کی بچه دارمیشه حالا کی بچه دوم...😡ی ...

آره واقعا باید یه مدتی ۲ نفری زندگی کرد شاید اصلا تفاهم نداشتن یا مرده مشکلی داشت نمیشه که فرتی بچه دار شد