2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه انقدر نمیخوام هزینه کنم چون خیاطی بلد نیستم تازه میخوام یاد بگیرم

ببین یکی نداره بهت بده  خانوادت فامیلت که اگه خیاطی یاد گرفتی برین یه دفعه جنس خوب بگیرین

ژانومه گرونه ...من یه چرخ معمولی میخوام

ژانومه  عالیه  من خالم نزدیک  ۲۰ سال  خیاطی میکنه اونم در حد حرفه ای میگه هیچ چرخی مثل ژانومه نمیشه ولی الان  خیلییییی گرون شدن

مادرشوهرم داره بهش گفتم میدی بهم گفت خرابه

اشکال نداره عزیزم ببر تعمیرش کن منم چرخ خیاطیم واز یکی  گرفتم خراب بود بردم تعمیر  کردم  الان از ش استفاده مکنم هر وقت پول دستم اومد  میرم یه راسته دوز میخرم

اشکال نداره عزیزم ببر تعمیرش کن منم چرخ خیاطیم واز یکی  گرفتم خراب بود بردم تعمیر  کردم&nb ...

اتفاقا منم گفتم قرض بده بهم میبرم تعمیرش می کنم گفت نه به درد نمیخوره خلاصه منو پیچوند منم دیگه بهش نگفتم

اتفاقا منم گفتم قرض بده بهم میبرم تعمیرش می کنم گفت نه به درد نمیخوره خلاصه منو پیچوند منم دیگه بهش ...

خوب اگه اینجوریه یکی بخرین فوقش اگه  تو کارتون پیشرفت کردین خواستین یکی دیگه بخرین اینو بفروشین  راستی منم چندماهی هست دارم خیاطی یاد میگرم   کارمو هم با این چرخ   قدیمیا شروع کردم    ارزوی موفقیت  رو براتون دارم عزیزم  

اخه انقدر نمیخوام هزینه کنم چون خیاطی بلد نیستم تازه میخوام یاد بگیرم

ببین کلا تو خونه لازمه و تو الان‌میخای اموزش ببینی باید ی چزخ خوب داشته باشی تا اذیت نشی چون اگه بخواد هی خراب بشه ندوزه نخ جمع کنه کلا زده میشی میزاری کنار چرخای ایرانی مثل کاچیران خوب هستن و نمایندگی دارن تو کل ایران قیمتاشونم مناسبه 

با هرکی مثه خودش 🌈
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز