2777
2789
نه صبر هست ما را، نه دل، نه تاب هجران ماییم و نیمه جانی، آن هم به لب رسیده #اهلی_شیرازی

🌷 🌾 🌿

تا کرد بنا عشقت، افسانهٔ هجران را

در خواب فنا رفتم، افسانه چنین باید

#عرفی_شیرازی
🌷 🌾 🌿

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

🌷 🌾 🌿 فردا که گنهکاران در پای حساب آیند جز عشق گناهی نیست در نامه اعمالم #فروغ_بسطامی 🌷 🌾 🌿

حدیثِ عشق در دفتر نگنجد؛
حسابِ عشق در محشر نگنجد...

عطار#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
دعاگویتان هستم. سپاس از بزرگواریتان.در پناه حق.

دعاگوی ما نیز باشید.

ممنون از تاپیک زیباتون.

شبتون خوش.

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
😍😍😍😍 ممنون از یاد مهربونت  بانو جان.. من دیشب زود خوابیدم..  شرمنده؛ نشد که بیام.. ...

خواهش میکنم  عزیزمم❤️😘. منم  ساعتی همراه دوستان بودم.. منتهی چون کسالت داشتم   زود خوابیدم...  ان شاء الله امشب اگه موقعیت داشتی بیااا😊❤️

خواهش میکنم  عزیزمم❤️😘. منم  ساعتی همراه دوستان بودم.. منتهی چون کسالت داشتم   زود خ ...

امیدوارم که الان  حالتون  بهتر شده باشه..😊

انشالله.. چشم، باعث خوشحالیه که

بیشتر بتونم همراهتون باشم...❤

باید کماکان مرد، اما زیست....