2777
2789
یار اگر ننشست با ما.. نیست جای اعتراض  پادشاهی کامران بود..  از گدایی عار داشت..  ...

🍂🍃🍂🍃🍂

جلوه بخت تو دل می‌برد از شاه و گدا

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی

#حافظ

🍂🍃🍂🍃🍂

مثل باران های بهار تند و بی وقفه دوست داشتنت… بر تن روزهایم می بارد …! #فرشته_رضایی

صد فصل بهار آید و بیرون ننهم گام!
ترسم که بیایی تو و در خانه نباشم...

وحشی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❣💠💠💠💠❣ ادب عشق تقاضا نكند بوس و كنار دونگه چون بهم آميخت، همان آغوش است 🥀 #لا_ادری ❣💠💠💠 ...

هربار که نگاهت می‌کنم ،
جمله‌ای آشنا ، به ذهنم خطور می‌کند :
در اين سرزمين ، چيزی هست كه ارزش زندگی كردن دارد !

✍ #محمود_درویش

🍂🍃🍂🍃🍂 جلوه بخت تو دل می‌برد از شاه و گدا چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی #حافظ 🍂🍃🍂🍃🍂

پدرم خواست ک فرزند مطیعی باشم.. 

شعر پیدا شد و من آنچه نباید شده ام... 

هربار که نگاهت می‌کنم ، جمله‌ای آشنا ، به ذهنم خطور می‌کند : در اين سرزمين ، چيزی هست كه ارزش زندگی ...

♥️ 
تو گرم سخن گفتن و از جام نگاهت
من مست چنانم که شنفتن نتوانم
#شفیعی_کدکنی
┅✶   ❤   ✶┅
•❥●       ●❥•

❣💠💠💠💠❣ ادب عشق تقاضا نكند بوس و كنار دونگه چون بهم آميخت، همان آغوش است 🥀 #لا_ادری ❣💠💠💠 ...

بوسه هایی که بدهکاری همین جا پس بده!

در قیامت سخت می گیرند؛ حق الناس را...

لا-ادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
«فریاد ڪن»، بگو ڪه دل از دست داده‌ای در عاشقی،«نشانِ رضایت» سڪوت_نیست #سروش_آیینه

🌷 🌾 🌿

‏به بادِ سست نهاد اعتماد شاید کرد

به یارِ سست نهاد اعتماد؟ ای فریاد!

#حميد_مصدق
🌷 🌾 🌿

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز