2777
2789
بگو به رکعت چندم رسیده‌است نماز؟ که با خیال تو مشغولم و حواسم نیست چنین که مذهبِ عشّاق را شناخته‌ام ...

💠 
بانگ اذان است و چشم مست تو بینم
در خم محراب ابروان به امامت

قصر نمازت چه ای مسافر مجنون
کعبه لیلی است قصد کن به اقامت

#شهريار

🦋  🦋

ڪاش جای بوسه‌اش می‌ماند بر پیشانی‌ام با خدا بودن نشان ‌از مِهر می‌خواهد نه مُهر #یاسر_قنبرلو

وقتی که گرفت است دلی واجب عینی است؛

بوسیدن پیشانی معشوق در آغوش...

لا-ادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این درگه ما درگه نومیدی نیست..  صدبار اگر توبه شکستی باز آ....  ابوالسعید ابوالخیر

🌷 🌾 🌿

به فــردا می‌دهی هر دم، مرا امید و می‌دانم

که در شب‌های سودایت، امیدی نیست فردا را

#سلمان_ساوجی

🌷 🌾 🌿

این درگه ما درگه نومیدی نیست..  صدبار اگر توبه شکستی باز آ....  ابوالسعید ابوالخیر

ما به امید عطای تو چنین بیکاریم!

کار ما را به امید دیگران نگذاری...

صائب-تبریزی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
🌷 🌾 🌿 به فــردا می‌دهی هر دم، مرا امید و می‌دانم که در شب‌های سودایت، امیدی نیست فردا را #سلما ...

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت.. 

خدا کند که نباشد.. کسی کنار کسی.. 

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت..  خدا کند که نباشد.. کسی کنار کسی..

خدا کند که نباشد کسی دچار کسی...   این پر مفهوم تر نیست بنظرتون؟

🌷 🌾 🌿

جز به دعا نمیرسد
دست من از غمَت ولی

راه نفس ببسته‌ای
دست دعا گرفته‌ای...

#اوحدی

🌷 🌾 🌿

‏این روزها؛ این روز ها بدجور بی رحم اند. این هیچ ڪس هایی ڪه دردت را نمیفهمند #سید‌مهدی_موسوی

🌷 🌾 🌿

تمنای وصالم نیست عشق من مگیر از من

به دردت خو گرفتم نیستم در بند درمانت

#شهریار
🌷 🌾 🌿

ما به امید عطای تو چنین بیکاریم! کار ما را به امید دیگران نگذاری... صائب-تبریزی#  

غم ک از حد بگذرد دل حس پیری میکند... 

سن هر کس را غمش اندازه گیری میکند.. 

💙 💎 💙 دریغ، مدت عمرم که بر امید وصال به سر رسید و نیامد به سر، زمان فراق... #حافظ 💙 💎 💙

عمر دگر بباید بعد از فراق ما را

کین عمر صرف کردیم اندر امیدواری

سعدی#  

خدا کند که نباشد کسی دچار کسی...   این پر مفهوم تر نیست بنظرتون؟ 🌷 🌾 🌿 جز به دعا نمی ...

حرفتون متین... دچار درسته....  ببخشید واقعا... شرمنده حواسم نبود بذارید ب حساب حال ناخوشم🌹🌺

هر ڪه را دردی چو سعدی می‌گدازد گو منال چون دلآرامش  طبیبی می‌ڪند داروست درد #حضرت_سعدی

ای دل اندر بند زلفش از
پریشانی منال

مرغ زیرک چون به دام افتد
تحمل بایدش

✍ #حضرت_حافظ
‌‌‌‌‌‌‌‌

هر ڪه را دردی چو سعدی می‌گدازد گو منال چون دلآرامش  طبیبی می‌ڪند داروست درد #حضرت_سعدی

مثلِ غزلِ پخته یِ سعدی ست نگاهت!
هر بار مرورش بکنم؛ باز،قشنگ است...

رویا-باقری#