آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عنوان 💕💗💕 هزار گونه ادب، جان ز عشق آموزد... 479 بازدید | 117 پست 🌿🌹🌹🌿هوالحبیب هزار گونه ادب، جان ز عشق آموزدکه آن ادب نتوان یافت ز مکتب هامولوی# 🌿🌹🌹🌿 1399/04/31 | 00:01 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زدعشق پیدا شد و آتش به همه عالم زدمدعی خواست ڪه آید به تماشاگه رازدست غیب آمد و بر سینه نامحرم زد
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 عرض ادب و احترام؛خِرَد با عشق می کوشد که وِی را در کمند آرد!ولیکن بر نمی آید؛ ضعیفی با توانایی...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد مدعی خواست ڪه آید به تماشاگه راز دست ... حدیثِ عشق در دفتر نگنجد؛حسابِ عشق در محشر نگنجد...عطار# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد مدعی خواست ڪه آید به تماشاگه راز دست ... 🐞 🍂همه کس نصیبِ خود را بَرَد از زکاتِ حُسنتبه منِ فقیر و مسکین غمِ بیحساب دادی...#فیض_کاشانی🐞 🍂
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 حدیثِ عشق در دفتر نگنجد؛ حسابِ عشق در محشر نگنجد... عطار# اشکی به روی گونه امبغضی درون سینه امچشمی که قربانی شدهدر راه استدلال ها
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عرض ادب و احترام؛ خِرَد با عشق می کوشد که وِی را در کمند آرد! ولیکن بر نمی آید؛ ضعیفی با توانایی ... درود، این بیت خیلی پرمغز است.سپاس از انتخابتان.🌷 🌾 🌿هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دلکه گرفتار کمند سر گیسوئی نیستهر مرض دارو و هر درد علاجی داردزخم تیر مژه را مرهم و داروئی نیست#عبید_زاکانی🌷 🌾 🌿
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 دیگر چ بلاییست غم انگیزتر از این... من بار سفر بستم و یک شهر نفهمید...
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 🐞 🍂 همه کس نصیبِ خود را بَرَد از زکاتِ حُسنت به منِ فقیر و مسکین غمِ بیحساب دادی... #فیض_کاشان ... دنبال کرد خیلِ غمت اهل درد رامن ناتوانتر از همه بودم؛ ...مرا گرفت!👤فغانی شیرازی
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 🐞 🍂 همه کس نصیبِ خود را بَرَد از زکاتِ حُسنت به منِ فقیر و مسکین غمِ بیحساب دادی... #فیض_کاشان ... همه سرخوش از وصالت؛ من و حسرت و خیالت!همه را شراب دادی و مرا سَراب دادی...فیض-کاشانی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 دنبال کرد خیلِ غمت اهل درد را من ناتوانتر از همه بودم؛ ...مرا گرفت! 👤فغانی شیرازی 🌷 🌾 🌿تو را چه غم که یکی در غمت به جان آیدکه دوستان تو چندان که میکشی بیشند#سعدی🌷 🌾 🌿
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 همه سرخوش از وصالت؛ من و حسرت و خیالت! همه را شراب دادی و مرا سَراب دادی... فیض-کاشانی# دل به دریاچه حافظ زدم از ترس سرابمرده شور شب و روز من و این حال خرابعلیرضا آذر
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 همه سرخوش از وصالت؛ من و حسرت و خیالت! همه را شراب دادی و مرا سَراب دادی... فیض-کاشانی# 🌷 🌾 🌿از جام و شراب و غزلی ناب سخن شدچشمان تو در کاسهء صبرم فوران کرد#میثم_بشیری🌷 🌾 🌿
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 درود، این بیت خیلی پرمغز است.سپاس از انتخابتان. 🌷 🌾 🌿 هرگز از بند و غم آزاد نگردد آن دل که گرفت ... ﺭﻧﮓِ ﭼﺸﻤﺖ؛ ﺑﻬﺘﺮﯾــﻦ ﺑﺮﻫﺎﻥِ ﺍﺛﺒﺎﺕِ ﺧﺪﺍﺳﺖ« ﻗﻞ ﻫﻮ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺣﺪ » ﮔﻮﯾﺪ ﻫﺮ ﺁﻥ ﮐﺲ ﮐﺎﻓـَﺮ ﺍﺳﺖ!ﺍﻧﺤﻨﺎﯼِ ﻧﺎﺏِ ﻣﮋﮔﺎﻧﺖ « ﺻﺮﺍﻁ ﺍﻟﻤﺴﺘﻘﯿﻢ »ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺩﻝ ﺑﺮﯾﺪﻥ ﻫﻢ ﺟﻬﺎﺩ ﺍﮐﺒﺮ ﺍﺳﺖ...مهدی-ذولقدر# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 ﺭﻧﮓِ ﭼﺸﻤﺖ؛ ﺑﻬﺘﺮﯾــﻦ ﺑﺮﻫﺎﻥِ ﺍﺛﺒﺎﺕِ ﺧﺪﺍﺳﺖ « ﻗﻞ ﻫﻮ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺣﺪ » ﮔﻮﯾﺪ ﻫﺮ ﺁﻥ ﮐﺲ ﮐﺎﻓـَﺮ ﺍﺳﺖ! ﺍﻧﺤﻨﺎﯼِ ﻧﺎﺏِ ... گیسو به هم بریز و جهانی ز هم بپاش!معشوقه بودن است و «بریز و بپاش»ها✍ #حسین_زحمتکش