2777
2789

اول بگم مهمون و عروسی در کار نیست

اگر خواهرشوهر عروسو ببره آرایشگاه باید بذارتش و موقع برگشت دوباره بره دنبالش یا ن بمونه تا کارش تموم شه؟خودخواهرشوهر نمیخواد آرایش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک شوهرم رسوند و تنها بودم. عقد جشن عقد فرمالیته عروسی همش تنها. چیه یکی دیگه باشه کنارت اخه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان دیگه کسی همراه نمیبره اخه.... 

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگه عروسی درکار نیست ک پرسیدنم نداره ولی اگه هست حتی یک مهمونی کوچیک خیلی احمقه عروس و داماددو هر کی ...

ما احمق نبستیم و ماسکم میزنیم

حتما دلیلی داره ک اینکارو میکنیم

ما احمق نبستیم و ماسکم میزنیم حتما دلیلی داره ک اینکارو میکنیم

ببین هیچی مهم تر از سلامتی نیست ماهم ماسک میزدیم بیرون نمیرفتیم پیش ادر جونم مراقب بودیم بدون ماسک نمیرفتیم کورونا گرفته داریم دق میکنیم حالم خرابه خاله منم میگفت ما مراقبیم چیزی نمیشه ولی شد ای کاش تا دیگران تجربه نکنن مراعات کنن بره این ویروس منحوس