2777
2789
کورکی رو بدتر میکنه

ای بابا 😥 خسته شدم از اپلاسیون دلم میخواست قبل اینکه برم خونه خودم لیزر انجام بدم نمیخوام همش استرس داشته باشم جلو همسرم،  مامانم بخاطر کرونا نمیذاره برم 

بعد رو سفید شدن بیکینی تاثیر داره؟ چند روز پیش تو پیج اینستای یه دکتر زنان دیدم روشن شدن بیکینی هم یه لیزر مخصوص داره 

من تبریز نیستم تهرانم سه جلسه رفتم الان دونخ دونه دراومده ولی روز اول ی مشت مو بودا باید حداقل ۸ جلس ...

من برا بیکینی میخوام شما هم شنیدید که تاثیرش کمه برا اونجا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا 😥 خسته شدم از اپلاسیون دلم میخواست قبل اینکه برم خونه خودم لیزر انجام بدم نمیخوام همش استرس ...

اهل کجایی؟ 

منم مثل تو میخوام قبل اینکه برم خونم لیزر کنم 

اهل کجایی؟  منم مثل تو میخوام قبل اینکه برم خونم لیزر کنم

تهرانم عزیزم ، وای یه مدت مامانم گیر داده بود یه جا شنیده لیزر نازایی میاره ولی من برام مهم نیست بعدشم دختر عموی خودم لیزر کرد دوتا هم بچه داره

من سختمه همین تو نامزدیم مدام باید حواسم باشه تمیز باشم اپلاسیونم باید بذاری یکم مو بلند بشه تا کنده بشه اما خونه خودم نمیشه که

والله یکی از مشتریای من دستگاه الکساندرایت رفته صورتش 7 جلسه رفته بازم هنوز از روش یه سال نگذشته درمیاد من یه جلسه رفتم صورت اووو دیدم دیگه نرفتم گول دور ریختنه سال 89 هم 10 جلسه یه دستگاهی رفتم کل صورتم تاول زد اونقدر بدسوخت اخرشم بی نتیجه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
تهرانم عزیزم ، وای یه مدت مامانم گیر داده بود یه جا شنیده لیزر نازایی میاره ولی من برام مهم نیست بعد ...

آره سخته هر روز تمیز بودن 

خودشم اپیلاسیون دردش زیاده 

والله یکی از مشتریای من دستگاه الکساندرایت رفته صورتش 7 جلسه رفته بازم هنوز از روش یه سال نگذشته درم ...

وای چه بد😭😭😭

آدم گیج میمونه یکی میگه عالی شده یکی میگه نتیجه نداد 

وای چه بد😭😭😭 آدم گیج میمونه یکی میگه عالی شده یکی میگه نتیجه نداد 

نه عزیزم عالی میشه اینجوری عالی میشه من 10 جلسه سال 89 رفتم همه موهام نرفت هیچ یه مقدار زرد شد یه مقدار سفید شد یه مقدار رفت یه مقدار موند بعد 4  جلسه که نرفتم تمام موهام برگشت اصافی هم دراومد تو لیرز جدید الکساندرایت کندلا رفتم روز اول درد کم داشت اومدم بعد 2 هفته همه موها ریخت صاف صاف شدم یه ماه اصلا درنیومد بعد یه ماه در اومد در کل اینه کسانی که لیرز می زن مثلا 7 جلسه که رفتن باید از 2 ماه یه بار سه ماه یه بار باز برن والله منم همچین پول مفت ندارم صبح تا شب برم لیرز هی برو هی برو وسطش 4 جلسه نری می بینی نه به شدت قبل ولی کم دراومد بعد 6 جلسه نری نسبت به 4 جلسه بیشتر درمیاد یه سال اصلا نری باز برمیگرده همون اش همون کاسه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

[QUOTE=146835388]نه عزیزم عالی میشه اینجوری عالی میشه من 10 جلسه سال 89 رفتم همه موهام نرفت هیچ یه مقدار زرد شد یه مق ...[/QUOT

آهان بعضی ها میگن بعد اینکه جلسات تموم شد هر ۶ ماه یبار باید تمدید کنی

ممنونم به خاطر راهنماییت گلم

[QUOTE=146835388]نه عزیزم عالی میشه اینجوری عالی میشه من 10 جلسه سال 89 رفتم همه موهام نرفت هیچ یه م ...

6 ماه رو بیخیال انداختن سر زبونا 4 ماه اینا حالا اصلا 6 ماه بعد باز باید یه 5 جلسه اینا بری اینجور پولها رو ادم هایی خرج می کنن باداورده باشه من موچین خریدم باز مثل قبل شروع کردم به کندن والله

6 ماه رو بیخیال انداختن سر زبونا 4 ماه اینا حالا اصلا 6 ماه بعد باز باید یه 5 جلسه اینا بری اینجور پ ...

وااای من اینجا شو نمیدونستم

ینی هر ۶ ماه یا ۴ ماه حالا باید ۵ جلسه بری دوباره؟؟؟ 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯فک میکردم اون موقع دیگه هر ۴ یا ۶ ماه یه جلسه میشه