2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست
عزیزم چرا بالاخره باز باید ازدواج کنه؟!؟!تا کی باید متکی ب نر جماعت بود بعد هم معتاده هم شکاکه هم خ ...

متاسفانه کشور وجامعه ی ماایجاب میکنه که زن در همچین شرایطی باشه .مثلا ازدواج نکنی یه سری مشگل داری .ازدواج کنی هزارتا مشگل داری .فقط باید سعی کنی بچه نیاری که اینده اونم تباه نشه

میخام پسرم یکم بزرگ‌شه بتونم برم سرکار الان نمیتونم خانوادمم پشتم نیسن شرایط جدا شدن رو ندارم وگرنه ...

میدونم چی میگی چقدر دلت گرفته ولی قوی باش و تا میتونی پول جمع کن،کار یاد بگیر که برای بعد جداییت بتونی رو پات وایستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چی میگی چقدر دلت گرفته ولی قوی باش و تا میتونی پول جمع کن،کار یاد بگیر که برای بعد جداییت بتو ...

مرسی عزیزم بله سعی میکنم قوی ادامه بدم💪

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بخدا خیلی سخته هر چی بگذره بدتر میشع اما بهتر نمیشه اشتباه مادر منو نکن 😭

پیر شده رو بابام خودمونم خیلی اذیت میشیم بعدها بچه هاتم اذیت میشن 

بابایه من ب حدی شکاکه ک میگه شما و ماشین من مواد میزارید 

یا مادر من الان ۷ ماهه پاشو از خونه نزاشته بیرون بدون بابام 

خیلی افسرده شدع 

مثلا میگه من ک میدونم بچه ها از من نیستن در حالی ک مادر من خیلی خوبه 

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
شوهرت شاید شیشه میزنه که توهم خیانت میزنه اگر مصرف مواد صنعتی بهتره فکر اساسی برداری خدایی نکرده بر ...

نه تریاک وشیره میکشه فک کنم گلم میزنه نمیدونم ولی پنهان میکنه خییییلی رفتارش بعد شده بد بود بدتر شده ب زور تحمل میکنم غیر قابل تحمله لنتی😑

مثل ظرف بنزین اتش گرفته هست.. هرچی اب بریز و تو سرش بزنی شعله ور تر میشه بیشتر میسوزونتت... فقط با ...

متاسفانه مشاورع نمیاد میگ میام نوبت میگیرم تایم رفتن میشه بهانه میارع

چقدر دیگه باید اذیت شی تا به این نتیجه برسی که باید جدا شی ؟☹

خیلی اذیت شدم متاسفانه ولی بچه دارم‌نمیتونم تنهاش بزارم و پشتوانه مالی ندارم باید بمونم بخاطر پسرم

شما خطایی نداشتی خدایی نکردی ک الان بهت شک داره؟؟؟ مثلا رفتاری حرفی تعریف از آقای خاصی بگو بخندی چی ...

نبابا کلن از اول ازدواج بددل بودشما فک کن من چار تا عمو دارم تقریبا هم سنای خودش ب من میگ عموت بت چش داره خوشم نمیاد بری خونشون شمارتو نده بهشون درصورتی ک زن دارن بدبختا

خیلی اذیت شدم متاسفانه ولی بچه دارم‌نمیتونم تنهاش بزارم و پشتوانه مالی ندارم باید بمونم بخاطر پسرم

عزیزم 😔😔😔😔😔

میفهمم واقعا سخته 

فقط میتونم‌بهت بگم خدا صبرت بده ♥️♥️♥️♥️

امیدوارم که اقاتون اخلاقش بهتر شه

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز