گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
نه سالای اول زندگیمون که گرونی در این حد نبود بازم نمیگرفت برنج کیسه ای ۵۰ تومن بود بازم میدیدی دوماه برنج نداریم نمیخرید . بهشم میگفتم میگفت نمیمیری که نخوری
چقد دلم کتلت میخواد اما شوهرم گوشت چرخ کرده اصلا نمیخره
سنگدون بگیر چرخ کن خیلی خوبه برای مو و زنان باردار و...
اگر با گوشت چرخ کنی هم خوبه نشد فقط خودش
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
چرا بابا خونه مامانم که میریم مامانم میدونه چون این بیشعور گوشت چرخکده نمیخره هر وقت برم برام کتلت درست میکنه شوهرم مثل خر میخوره اما برای خونه خودمون زورش میاد بخره
سنگدون مرغ؟؟؟؟تنهایی خودش رو چرخ کنم چربی چیزی نمیخواد؟؟؟بدمزه نیس؟؟؟
آره سنگدون مرغ نه هیچی نمیخواد خوشمزه هم هست
فقط خودش
یا گوشت بگیر با گوشت باهم چرخ کن اگر هم گوشت نگرفتی تنهایی
حتی میتوانی بدون چرخی سنگدون روتو لوبیا پلو هم بریزی ولی از صبح بزار خوب بپزه بعد با مواد لوبیا مخلوط کن
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن