2821
2789
خوب اون فامیلی رو داده دیگه والا من خودم اسم گذاشتم 

اکثر مردا زورگویی میکنن بخصوص اونایی که خانواده هاشون دخالت دارن براهمین نمیزارن....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوه اوه به خانوادشونم مربوطه ای بابا 

آره بابا ...مادرشوهر من اوایل که تازه عروسی کرده بودیم هی بهم میگف اسم بچه اول رو ما میزاریم مدلمونه ...منم اگلبخند میزدم تو دلم میگفتم کور خوندین😂خوشبختانه الان قطع رابطه ایم اصلا نمیدونن حاملم ...وگرنه الان دقم داده بودن

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
چه بد بهتر😁

آره واقعا😂...خلاص شدم حالا بعد چندسال ببینن دیگه کار ازکار گذشته ...حتی به دکتر وبیمارستان هم کار داشتن اینا که خصوصی اینا نباشه خیلی آدمای خسیسی هستن ....یعنی هرچی میشد جاری رو میگف که اون اینجوری نبوده تو هم نباید باشی انگار شوهر من اون جاری هس😒😒

خیلی بده متنفرم از اینجور خانواده ها 

آره والا...خدا ازشون نگذره واسه یه لباس خریدن تو عید یا مهمونی هم میگفتن فلانی نخریدن که یعنی تو هم نباید بخری...بعد میدیدم اونا همه چی خریدن بعدشم مادرشوهر بخاطراینکه دروغش درنیاد میگف اونارو قبلا خریدن باخودم میگفتم آخه چه ربطی داری چه زمانی خریدن مهم اینه که خریدن دیگه

چقدر فضولن 

اره بابا...نه میخورن نه به لباس پول میدن....فقط زناشون طلا میخرن ولوازم خانگی....یعنی میبینی لباساشون افتضاحه ها یدونه لباس تو خونگی رو هی میشورن میپوشن امانمیخرن ...اما دستشون ۱۲تا النگو دارن یا چیزای دیگه... 

مرسی عزیزم ، بالا هم لطفا انتخابش کنید

فقط اریا اسی جونم خیلی باوقار و قشنگه

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

آریا فقط😍😍😍😍😍

اینام کشتن خودشونو پسر داداش منم میخواستیم آریامهر بزاریم نذاشتن البته خودمون آریامهر صداش میزنیم جیگر عمس اخه😍👑😍

روانیا اگ اینجوری باشه رضا و محمدرضاهم باید ممنوع باشه😂 فقر فرهنگی که میگن همینه

حقیقت اینه که مقصدی وجود نداره ✈ پس فقط از مسیر لذت ببر🌈
آریا فقط😍😍😍😍😍 اینام کشتن خودشونو پسر داداش منم میخواستیم آریامهر بزاریم نذاشتن البته خودمون آر ...

اره بخدا چرا محمدرضا رو ممنوع نمیکنن 

خدایا مواظب پسرم باش