2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارمیا

ایلیا

آرسام

آرشام

آریا

آرتا

کسرا

رادمان

رادین

آروین

رادوین

آرمین

آرمان

امیر

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙
آرشام رو میگن خون آشام 😐😐😄

آرسامو هم میگن سرسام

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
یزدان که خیلی قدیمیه

منم میخواستم یزدان بزارم اما دخورعموی همسرم اسم پسرشو گذاشت مجبور شدم تغییر بدم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
منم میخواستم یزدان بزارم اما دخورعموی همسرم اسم پسرشو گذاشت مجبور شدم تغییر بدم

اسم پسرای همسایمون یزدان..ایزد هس

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اسم خودم مهرنوش اسم پسرمو میخام بزارم مهرپارسا

قشنگه ، مهرسام هم خوبه 

من نیک مهر و کیان مهر دوس دارم ولی میگن شبیه فامیله

خدایا مواظب پسرم باش   

آرسام

اسم آریاس هم قشنگه

من خودم سپهراد کیاراد شاهان و کیاشا رو دوست دارم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
2824
2823
2791
2779
2792