2777
2789
عنوان

همگی بیاین خواهشا😭😭😭😭

111 بازدید | 5 پست

اینجا مجازیه وهمه میگن ما رعایت میکنیم و‌.....فک کنم اینایی ک بیرونن و تو پارکن روح و شبه هستن.

خانم های گل هیچکدوم نمیدونیم کی راست میگه کی دروغ خواهشا خواهشا اینایی ک خودشون اطرافیانشون میرن بیرون نرند.هشدار بدین ماسک بزنین.مامانم مشکوکه داییم همینجور مادربزرگم مثبته 😭😭😭خیلی حسه بدیه من چند روزه خونم اشوبه نیستم ک پیش پدرم باشم چون مامانم قرنطینس حالمون خوب نیست.توروخدا نرین بیرون رعایت کنید ماسک بزنید اوضاع وخیمه😭😭😭دلم واسه مامانم تنگ شده😭

مگه ماسک نزدن مگه رعایت نکردن؟!

چرا ماسک زرن ماانجونم بستری بود عمل داشت  بردنش بیمارستان تست داده مثبت شده ولی گفته شام چون پیشش بودین برین قرنطینه مامانجونم هیچ جا نمیرفت خیلی مراقب بودیم فقط بچه ها با رعایت میرفتن پیشش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمها منم مثل این دوستمون خواهش میکنم ازتون بیرون حتی الامکان نرید. اگر میرید ماسک بزنین. به خدا الان وقت تفریح و مهمونی و گردش نیست. اگه خودمون حالت شدید بگیریم الان وضع بیمارستانها افتضاحه و اگر خفیف بگیریم و به دیگران بدیم حق الناسه. خون مردم گردنمون هست. بعضیها میدونن کرونا دارن و همه جا میرن. فکر میکنن خودشون خفیف گرفتن و بقیه هم همین طور. ولی این طور نیست. آدم ضعیف اگه بگیره خدای نکرده شدید میگیره. بیایید ته تمام پست هامون هشتگ بزنیم:

من_ماسک_میزنم#  

خانمها منم مثل این دوستمون خواهش میکنم ازتون بیرون حتی الامکان نرید. اگر میرید ماسک بزنین. به خدا ال ...

همه اینجا رعایت میکنن ولی متاسفانه بیرون باید رعایت کرد.😭😭😭😭😭ب خالم ک میگفتم میگفت اینا حرفه الان فقط گریه میکنه میگم جمع کن قبلش ک میگفتیم مهم نبود 

ما که اینقدر رعایت میکنیم اخرشم میگیریم... حالا من با گرفتنش مخالف نیستم... میگم کاش خفیف بگیریم...😑

خودم برا همه اطرافیام ماسک ۵ لایه دوختم و الکل و همه چیز تو کیفمه... جاهای شلوغ شیلد میزنم... ولی خدایی خیلی سخته اینطوری زندگی کردن...دیگه پوست به دستم نمونده... اونوقت دور از جونت یه مشت احمق پا میشند تو این موقعیت میرند سو استفاده میکنند و شکایت و بندال یه عده دیگه میشند