2777
2789
عنوان

دایی و زنداییم هردو کرونا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 42 پست
وای خدا بچه حالش خوبه؟  خدا هرکی این ویروس رو ساخته لعنت بکنه اون مادر و بچه چه گناهی دارن ب ...

بچه تو دستگاهه حتی به مادرش نشون ندادن سریع بچه رو بردن یه بیمارستان دیگه 😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدا برای هم حفظشون کنه چه شوهر مهربونی براشون حمد میخونم عزیزم اگه میتونین ختم صد و بیست و ...

داییم خیلی مرد خوبیه الان با اینکه حال خودش بده یه لحظه بیمارستان رو ترک نمیکنه 😞

خدا خیرش بده انشالله امیدوارم هردوشون سالم و سلامت بیان خونه

واسشون دعا کن عزیزم زنداییم حالش خیلی بده بدون اکسیژن حتی نمیتونه نفس بکشه تازه سزارین کرده الان باید خونه پیش دخترش و نی نی تازه بدنیا اومده اش بود نه اینکه رو تخت بیمارستان افتاده😢

حال خواهر زنداییت چطوره؟ انشاالله همشون سالم برگردن خونشون

اونا هیچیشون نشده کلا خانواده زنداییم کرونا گرفتن ولی خفیف ولی زنداییم چون باردار بود حالش خیلی بد شد مجبور شدن هشت ماهه سزارینش کنن و تا امروز که حالش خیلی خرابه داییم هم کرونا داره ولی بستری نشده

واسشون دعا کن عزیزم زنداییم حالش خیلی بده بدون اکسیژن حتی نمیتونه نفس بکشه تازه سزارین کرده الان بای ...

الهی عزیزم😢😢😢چشم حتما اگه قابل باشم

ختم صد و بیست و چهار هزار صلوات رو برای سلامتی شوند بردارین خیلی خوبه