یعنی چ حامله میشه چ سقط میکنه نیش کلامش واسه منه🙄(در راستای تاپیک قبلم)الانم مرخص شده،من مدام حالشو تلفنی میپرسیدم،الان زنگ زده میگه چی میشد میومدی ملاقات گفتم عزیزم الان کروناس مهم اینه جویای احوالت بودم مدام،گفت چی بگم والا😒بعد برگشته میگه توأم نرو دنبال سیسمونی فکر نکنم بارداری اولت موفق باشه منم باناراحتی گفتم حالا فال بد نیای نمیشه ؟من خوبم خداروشکر،گفت وا ناراحتی نداره نمیخوام پول باباتو بریزی آشغال حسم میگه واسه توأم نمیمونه😶😶😶😶بعدشم باناراحتی قطع کرد😑همه حرفاش ب کنار موندم چرا ناراحت شد حالا😯😯😯😯😯
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟